Libnet.ro
UNICEF

11:15

Femeie de 30 de ani din Mehedinti decedata din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Femeie de 30 de ani din Mehedinti decedata din cauza coronavirusului

Un alt deces din cauza noului coronavirus s-a inregistrat in judetul Mehedinti. Este vorba de o femeie de 30 de ani, care a fost gasita moarta acasa de membrii familiei, in data de 18 aprilie a. c. continuă pe Adevărul

O tanara de 30 de ani, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului

O tanara de 30 de ani din Mehedinti, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului, a anuntat joi Grupul de comunicare strategica. Femeia a murit la domiciliu pe data de 18 aprilie, iar pe 21 aprilie a fost confirmata cu infectie cu coronavirus, au anuntat astazi autoritatile. Este decesul cu numarul 540 inregistrat in Romania din cauza coronavirusului.

GCS, precizari despre decesul 495: Este vorba, de fapt, de o femeie de 37 de ani din Mures

Grupul de Comunicare Strategica GCS) revine asupra raportarii decesului 495 din cauza coronavirusului, spunand ca este vorba, de fapt, de o femeie de 37 de ani, si nu de un barbat de 66 de ani, care fusese raportat anterior.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

O femeie de 73 de ani din Capitala si-a facut acasa butic cu de toate si vindea bere si tigari la inaltime. Sefa de la 9, amendata de politisti

O femeie de 73 de ani din Capitala a fost amendata de politistii locali, dupa ce si-a transformat apartamentul in butic cu de toate, unde vindea de la pufuleti pana la bauturi alcoolice. Vecinii au reclamat-o pe sefa de la 9, dupa ce aceasta i-a injurat atunci cand i-au atras atentia ca magazinul ei e o sursa de mizerie.

O femeie de 68 de ani din Cluj a sunat la 112 ca nu mai are ce manca: Nu a cerut niciun banut si cat am vorbit cu dansa plangea mereu ca un copil!

O batrana de 68 de ani din Cluj a sunat la 112 si a spus ca nu mai are ce manca. Dupa ce un tanar a postat pe Facebook despre problema femeii mai multe persoane s-au oferit s-o ajute. Primarul localitatii spune ca si Primaria o ajuta.

Un tanar de 29 de ani din Zalau, retinut pentru doua postari pe Facebook

Un tanar de 29 de ani din Zalau a fost retinut de politisti pentru doua postari pe Facebook.

Un detinut american care a petrecut 44 de ani in inchisoare a murit din cauza coronavirusului cu cateva saptamani inainte de a fi pus in libertate

Un detinut din Michigan care a petrecut 44 de ani in inchisoare a murit din cauza coronavirusului cu doar cateva saptamani inainte de a fi eliberat, potrivit CNN. Barbatul refuzase sa fie pus in libertate conditionat la inceputul anului.

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

Si-a pierdut locul de munca din cauza coronavirusului, dar a devenit milionar peste noapte

Noroc incredibil pentru un tanar care si-a pierdut jobul din cauza coronavirusului.

541 de romani au murit infectati cu coronavirus. O tanara de 30 de ani, care nu suferea de alte boli, printre victime

Inca 14 decese au fost provocate in Romania din cauza noului coronavirus. Bilantul a ajuns la 541. Printre ultimele victime, se afla si o tanara de 30 de ani din Mehedinti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )