Libnet.ro
UNICEF

21:00

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Playtech Playtech,
Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, . continuă pe Playtech

Adrian Streinu-Cercel, pus la zid de un cunoscut medic din Romania. Petitie impotriva sa

Un cunoscut medic acuza gafe care pot omori oameni si a initiat o petitie prin care cere ca Adrian Streinu-Cercel sa nu mai faca parte dintre comunicatorii oficiali pe tema pandemiei de COVID-19. Petitie impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Profesorul, pus la zid de un cunoscut medic din Romania Medicul Adina Alberts, managerul unei clinici private .

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

Si-a pierdut locul de munca din cauza coronavirusului, dar a devenit milionar peste noapte

Noroc incredibil pentru un tanar care si-a pierdut jobul din cauza coronavirusului.

Un detinut american care a petrecut 44 de ani in inchisoare a murit din cauza coronavirusului cu cateva saptamani inainte de a fi pus in libertate

Un detinut din Michigan care a petrecut 44 de ani in inchisoare a murit din cauza coronavirusului cu doar cateva saptamani inainte de a fi eliberat, potrivit CNN. Barbatul refuzase sa fie pus in libertate conditionat la inceputul anului.

Ministerul Sanatatii: Un medic din Constanta, infectat cu noul coronavirus, a murit

Un medic din Constanta, in varsta de 62 de ani, infectat cu noul coronavirus, a murit, a anuntat mie.

Vlad Voiculescu: ONG-urile din Romania au strans 20 de milioane de euro pentru a ajuta spitalele in criza coronavirusului

ONG-urile din Romania au strans din donatii si sponsorizari aproximativ 20 de milioane de euro pentru a sprijini spitalele cu echipamente de protectie si aparatura in criza coronavirusului, a anuntat miercuri Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii si fondatorul Asociatiei Magic. Vlad Voiculescu a facut publica aceasta cifra dupa ce ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a plans recent ca pana in acest punct, Guvernul, alaturi de presedintele Iohannis, au gestionat singuri criza. ) Din pacate, ajutorul din comunitate, inclusiv prin aportul entitatilor neguvernamentale, a fost firav.

Ce se intampla, de fapt, cu batranii din Romania. Orban il pune la zid pe Streinu Cercel

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a criticat pe medicul Adrian Streinu-Cercel pentru planul sau de relaxare a masurilor luate impotriva raspandirii noului virus, prin care propunea ca batranii sa fie izolati timp de 3 luni, si premierul il pune la zid pe medic. Ludovic Orban il pune la zid pe medicul Streinu-Cercel pentru planul sau .

Un medic din Constanta a acceptat sa opereze o fetita cu COVID-19: I-am spus sotiei sa nu ma mai astepte!

Un medic din Constanta a trecut peste teama si a acceptat sa opereze o fetita de COVID-19, pentru a-i salva viata.

Un medic din Constanta care a operat o fetita de 7 ani infectata cu COVID-19, marturii sfasietoare

S-a ridicat de la masa, unde era cu familia si a plecat la spital, sa opereze o fetita de 7 ani, infectata cu noul COVID-19. Un medic din Constanta impartaseste emotiile pe care le-a trait si povesteste cum a decurs interventia de 40 de minute, apoi dezinfectarea, de alte 40 de minute.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Cresterea veniturilor Huawei Technologies a incetinit semnificativ

Cresterea veniturilor Huawei Technologies a incetinit semnificativ in primul trimestru din 2020, dar grupul chinez a apreciat ca rezultatele trimestriale arata rezilienta companiei, in contextul intensificarii campaniei SUA de a restrictiona expansiunea sa globala, ca urmare a temerilor de securitate, si a impactului pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Bloomberg si Reuters.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )