Libnet.ro
UNICEF

13:31

O femeie de 39 de ani din Alba Iulia a murit de COVID-19. Medic: Nu mai avea suprafata pulmonara cu care sa respire

Antena3 Antena3,
O femeie de 39 de ani din Alba Iulia a murit de COVID-19. Medic: Nu mai avea suprafata pulmonara cu care sa respire

O femeie de 39 de ani din Alba Iulia, care a murit de COVID-19, fara sa aiba alte boli, avea plamanii compromisi. Femeia a ajuns la spital la sfarsitul saptamanii trecute, iar starea ei s-a agravat brusc. continuă pe Antena3

Femeie de 39 de ani din Alba Iulia, care nu suferea de nicio boala, moarta dupa infectia cu coronavirus. Medicii au fost socati cand i-au vazut plamanii

O femeie in varsta de 39 de ani din Alba Iulia a decedat luni, 22 iunie, de COVID-19. Este al 24-lea caz de deces din Alba, fiind si cea mai tanara persoana care a murit dupa infectarea cu noul tip de coronavirus.

VIDEO Doi hoti surprinsi in actiune la o locuinta din Alba Iulia. O banda de spargatori isi face de cap prin oras

Camerele de supravghere ale unei locuinte din Alba Iulia au surprins in actiune doi tineri hoti care au intrat in interior si au sustras obiecte de valoare.

FOTO Pizza in forma de hartie igienica, preparata de un bucatar din Alba Iulia

Bucatarul Cosmin Toma din Alba Iulia a ales sa prepare o reteta originala de pizza. Forma pe care a dat-o ineditului preparat este cea a hartiei igienice.

Digi24: Femeia de 39 de ani care a murit de COVID-19, fara sa aiba alte boli. Medic: Nu mai avea suprafata pulmonara cu care sa respire

O femeie de 39 de ani din Alba Iulia, care nu suferea de nicio boala, a murit dupa ce a fost diagnosticata cu SARS-CoV2. Femeia a ajuns la spital la sfarsitul saptamanii trecute, iar medicii spun ca plamanii ei erau in mare parte compromisi. Avea totusi o stare stabila. S-a agravat insa dintr-o data, iar in weekend a murit.

Licitatie de peste 13 milioane de lei pentru reabilitarea termica a mai multor blocuri din Alba Iulia

Primaria Alba Iulia a lansat recent in Sistemul Electronic de Achizitii Publice o licitatie pentru executia unor lucrarilor privind cresterea performanteieficientei energetice a mai multor blocuri de locuinte din municipiu.

Aproape 30 de localitati din Alba cu mai mult de 50.000 de locuitori raman 40 de ore fara apa potabila

Furnizorul judetean de apa potabila din Alba va sista furnizarea apei potabile pentru consumatorii din mai multe localitati. Lucrarile programate vor dura 40 de ore.

Adolescenta de 17 ani din Borsa, rapita de pe strada

O adolescenta in varsta de 17 ani din orasul Borsa, judetul Maramures, a fost rapita de pe strada, sambata, fiind urcata cu forta de catre un tanar intr-un autoturism de culoare neagra, a anuntat Politia Romana.

VIDEO Femeie salvata in ultimul moment de furia apelor.Viituri in mai multe sate din Alba in urma ploilor puternice

Potopul care s-a abatut marti seara asupra zonei de est a judetului Alba a provocat inundatii puternice in mai multe localitati de pe raza comunelor Sona, Jidvei, Sancel si Farau. O femeie a fost salvata in ultimul moment de catre doi vecini.

Arest la domiciliu pentru tanarul din Alba acuzat ca a violat o minora in varsta de 12 ani

Tanarul de 19 ani cercetat pentru ca a violat o minora de 12 ani la o petrecere din localitatea Vinerea, a fost plasat in arestat la domiciliu. Judecatorii instantei au respins propunerea de arestare preventiva.

VIDEO Tanarul din Alba care a filmat doi politisti ce nu purtau masca, cercetat pentru incitare la ura. Gestul obscen facut intr-un live pe Facebook

Politistii din Campeni s-au sesizat din oficiu si il cerceteaza penal pe un tanar din comuna Bistra, care, prin postari live pe o retea de socializare, i-ar fi indemnat pe cei care il urmareau la revolta impotriva politistilor si, in acelasi context, ar fi avut un comportament indecent, expunandu-si organele genitale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )