Libnet.ro
UNICEF

09:45

Femeie de 41 de ani din Timis, tinuta in lanturi de tatal ei. Victima are probleme psihice

Antena3 Antena3,
Femeie de 41 de ani din Timis, tinuta in lanturi de tatal ei. Victima are probleme psihice

O femeie dintr-o localitate din Timis a trecut prin clipe cumplite dupa ce tatal ei a tinut-o in conditii greu de inchipuit. Victima are probleme psihice. continuă pe Antena3

Femeie de 41 de ani din Timis, tinuta in lanturi de tatal ei. Victima are probleme psihice

O femeie dintr-o localitate din Timis a trecut prin clipe cumplite dupa ce tatal ei a tinut-o in conditii greu de inchipuit. Victima are probleme psihice.

Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de concubin. Ce s-a intamplat apoi cu fata insarcinata

Pe langa peisajul care se schimba la fiecare 90 de kilometriasta e Romania. O minora de 15 ani, insarcinata, din Suceava, a fost batuta cu biciul de concubin. Scenele au fost filmate, iar imaginile au aparut pe YouTube. Politia a deschis un dosar penal. Minora de 15 ani din Suceava, batuta cu biciul de fostul .

Institutul de Medicina Legala: Copilul de 4 ani din Pitesti a murit din cauza anesteziei facute la stomatolog. El nu avea alte probleme de sanatate

Copilul de 4 ani din Pitesti a murit din cauza anesteziei, arata primele concluzii ale autopsiei efectuate de medicii legisti. Potrivit acestora, baietelul nu avea alte probleme de sanatate. Substantele folosite pentru anestezie la clinica privata din Pitesti i-ar fi provocat un stop cardio-respirator copilului de 4 ani. aCopilul de 4 ani din Pitesti care intrase in coma dupa o anestezie la cabinetul stomatologic a murit. Activitatea clinicii, suspendata complet.

Epidemia de gripa face ravagii in Romania: Virusul gripal a omorat 36 de oameni, iar cea mai recenta victima este un barbat de 62 de ani din Bistrita (VIDEO)

Ultima victima este un barbat de 62 de ani din Bistrita, confirmat cu infectie de tip A. Astfel, bilantul a ajuns in ultima saptamana la 36 de morti. Medicii trag un semnal de alarma si spun ca daca vrem.

Sentinta ridicola pentru un criminal care a violat si ucis o femeie de 65 de ani. Sotul victimei a asistat ingrozit la fapta oribila

Pentru ca a siluit si omorat o batrana, inculpatul a primit 11 ani si 4 luni de detentie. Sotul victimei nu a putut interveni deoarece era orb.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )