Libnet.ro
UNICEF

06:30

O femeie si un copil raniti dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Bucegi

Antena3 Antena3,
O femeie si un copil raniti dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Bucegi

O femeie in varsta de 43 de ani si un copil de 11 ani, ambii din Bucuresti, au fost raniti duminica, dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, salvamontistii urmand sa-i. continuă pe Antena3

Prahova: O femeie si un copil au fost raniti dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Bucegi. Acestia au fost recuperati de salvamontisti

O femeie in varsta de 43 de ani si un copil de 11 ani, ambii din Bucuresti, au fost raniti duminica, dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, relateaza Agerpres. Potrivit sefului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, acestia au fost recuperati.

O femeie si un copil, raniti dupa ce au cazut intr-o prapastie de pe Valea Caraiman

O turista in varsta de 43 de ani si un copil de 11 ani au fost raniti, duminica dupa-amiaza, dupa ce au cazut in timp ce se aflau pe un traseu din Valea Caraiman din Masivul Bucegi. Salvatorii montani intervin pentru a-i ajuta sa iasa din zona accidentata.

Prahova: O mama si fiul ei au cazut intr-o prapastie in Muntii Bucegi

O femeie, in varsta de 43 de ani, si fiul ei, in varsta de 11 ani, au cazut intr-o prapastie in timp ce incercau sa coboare in Busteni pe traseul Jepii mici, de pe Valea Caraiman. Turistii au alunecat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )