Libnet.ro
UNICEF

19:15

Prahova: O femeie si un copil au fost raniti dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Bucegi. Acestia au fost recuperati de salvamontisti

Hotnews Hotnews,
 Prahova: O femeie si un copil au fost raniti dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Bucegi. Acestia au fost recuperati de salvamontisti

O femeie in varsta de 43 de ani si un copil de 11 ani, ambii din Bucuresti, au fost raniti duminica, dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, relateaza Agerpres. Potrivit sefului Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc, acestia au fost recuperati. continuă pe Hotnews

O femeie si un copil raniti dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Bucegi

O femeie in varsta de 43 de ani si un copil de 11 ani, ambii din Bucuresti, au fost raniti duminica, dupa ce au cazut pe traseul Jepii Mici din Masivul Bucegi, salvamontistii urmand sa-i.

O femeie si un copil, raniti dupa ce au cazut intr-o prapastie de pe Valea Caraiman

O turista in varsta de 43 de ani si un copil de 11 ani au fost raniti, duminica dupa-amiaza, dupa ce au cazut in timp ce se aflau pe un traseu din Valea Caraiman din Masivul Bucegi. Salvatorii montani intervin pentru a-i ajuta sa iasa din zona accidentata.

Accident pe Dunare. O femeie a fost data disparuta

O femeie a fost data disparuta iar o alta a fost ranita la cap, dupa ce barca in care se aflau s-a rasturnat joi seara pe Dunare, in apropiere de localitatea Crisan. Cele doua femei, cu varste de 36 de.

ATAC in CHINA: Cel putin sapte copii au fost UCISI si alti ZECI au fost RANITI! Informatii de ULTIM MOMENT

Cel putin sapte copii au fost ucisi, iar alti aproape 20 au fost raniti prin injunghiere in urma unui atac produs in China, anunta autoritatile chineze. Atacatorul ar ntrat intr-o scoala din provincia.

Un criminal a fost prins dupa 40 de ani de fuga

Joseph James DeAngelo, un fost politist si unul dintre cei mai cautati criminali in serie din SUA, a fost arestat miercuri noaptea, dupa 40 de ani de cautari. DeAgelo a reusit intr-un mod incredibil sa.

Iran: Directorul unui cotidian a fost arestat dupa ce a publicat un articol considerat ofensator la adresa unor femei

Directorul cotidianului reformator iranian Shargh, Mehdi Rahmanian, a fost arestat, sambata, in urma unei plangeri a locuitorilor unui oras din nord-estul Iranului care s-au simtit defaimati de un articol recent, a anuntat duminica agentia Isna, relateaza News. ro.

Un intreg oras din SUA a fost evacuat dupa o puternica explozie la o rafinarie. Bilantul victimelor (VIDEO)

O explozie puternica in orasul Superior din statul american Wisconsin a condus joi la evacuarea intregii populatiei dupa ce autoritatile au declansat stare de alerta ca urmare a incidentului. Cel putin 11 au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )