Libnet.ro
UNICEF

01:06

O femeie din Braila a fost gasita moarta intr-un rau din Vrancea. Adelina Smeu disparuse miercuri de acasa. Ce au stabilit legistii

Antena3 Antena3,
O femeie din Braila a fost gasita moarta intr-un rau din Vrancea. Adelina Smeu disparuse miercuri de acasa. Ce au stabilit legistii

Adelina Smeu, avea 42 de ani si dupa ce a plecat sa-si viziteze rudele din judetul Vrancea nu s-a mai intors acasa. Ulterior, a fost gasita fara viata in raul Ramna, pe raza comunei Rastoaca. continuă pe Antena3

O tanara din Rusia extrem de populara pe Instagram a fost gasita moarta intr-o valiza, cu gatul taiat

Ekaterina Karaglanova, o tanara de 24 de ani din Rusia, cu peste 85. 000 de urmaritori pe Instagram a fost gasita moarta in propriul apartament.

O tanara din Rusia, vedeta pe Instagram, a fost gasita moarta. Trupul ei a fost indesat intr-o valiza

Trupul Ekaterinei Karaglanova, o tanara rusoaica care se bucura de popularitate pe Instagram, a fost gasit in apartamentul ei din Moscova. Fata avea gatul taiat, iar trupul a fost gasit intr-o valiza. Corpul fetei era plin de taieturi de cutit, conform spuselor politiei, scrie Sky News.

O femeie din Braila, disparuta de acasa din 24 iulie, a fost gasita moarta intr-un rau din Vrancea. Ce au stabilit legistii

Numele ei este Adelina Smeu, avea 42 de ani si dupa ce a plecat sa-si viziteze rudele din judetul Vrancea nu s-a mai intors acasa. Ulterior, a fost gasita fara viata in raul Ramna, pe raza comunei Rastoaca. Anchetatorii au suspectat initial ca femeia ar fi fost omorata.

A fost gasita Cosmina Vlad, fata disparuta la Braila. Anuntul POLITISTILOR

Crimele in serie de la Caracal au deschis cutia pandorei. in Romania sunt sute de copii disparuti, unii chiar si de 10 ani. O adolescenta disparuta in judetul Braila a fost gasita zilele.

Una dintre adolescentele disparute la Iasi a fost gasita. Unde se afla in tot acest timp

Carmen Ciofu, una dintre adolescentele disparute la Iasi, in urma cu o zi, a fost gasita. Unde se afla tanara in tot acest timp? Una dintre adolescentele disparute la Iasi a fost gasita Carmen Ciofu, o adolescenta in varsta de 14 ani din comuna Belcesti, disparuta in urma cu o zi, a fost gasita. Fata .

Primele declaratii ale barbatului a carui carte de vizita a fost gasita de Alexandra in casa lui Dinca El cere presei sa nu il contacteze pentru ca el si familia lui au fost puternic afectati emotional si profesional

Lucian Gabriel Popescu, barbatul a carui carte de vizita a fost gasita de Alexandra in casa lui Gheorghe Dinca, a avut miercuri prima reactie. Barbatul, care lucreaza la Biroul de cadastru din Caracal, spune ca l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca la inceputul lunii, cand Dinca s-a interesat de documentatia cadastrala. Popescu sustine ca nu cunoaste alte amanunte despre Dinca si cere presei sa nu il contacteze, pentru ca el si familia lui au fost puternic afectati emotional si profesional de acest caz.

Digi 24: Primele declaratii facute de barbatul a carui carte de vizita a fost gasita de Alexandra

Lucian Gabriel Popescu, barbatul a carui carte de vizita a fost gasita de Alexandra Macesanu, fata de 15 ani rapita saptamana trecuta, face precizari despre modul in care l-a cunoscut pe Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal.

O copila de 13 ani disparuta de acasa noaptea trecuta a fost gasita de politisti intr-o masina, impreuna cu doi barbati. Ce suspiciuni au oamenii legii

Fata plecase luni seara de acasa, in urma unor certuri cu mama ei. in operatiunile de cautare au fost implicati 15 politisti, 5 jandarmi, 5 pompieri si un caine de urma. Deoarece exista suspiciuni ca fata ar fi putut ajunge la o retea de traficanti de persoane, cei doi barbati in compania carora a fost gasita au fost dusi la audieri la sediul IPJ Vrancea.

Galati: Minora de 14 ani disparuta de acasa de doua zile a fost gasita de politisti

Minora de 14 ani, din comuna Sendreni, care a plecat de acasa in urma cu doua zile si nu a mai reven.

Cadavrul fondatorului unuia dintre cele mai mari lanturi de cafenele din lume a fost gasit pe malul unui rau

Autoritatile indiene au anuntat miercuri ca au gasit trupul neinsufletit al miliardarului V. Siddhartha, cunoscut ca Baronul cafelei, pe malul unui rau. Barbatul era dat disparut de luni seara, transmite Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )