Libnet.ro
UNICEF

05:45

O tanara din Rusia extrem de populara pe Instagram a fost gasita moarta intr-o valiza, cu gatul taiat

Adevărul Adevărul,
O tanara din Rusia extrem de populara pe Instagram a fost gasita moarta intr-o valiza, cu gatul taiat

Ekaterina Karaglanova, o tanara de 24 de ani din Rusia, cu peste 85. 000 de urmaritori pe Instagram a fost gasita moarta in propriul apartament. continuă pe Adevărul

O tanara din Rusia, vedeta pe Instagram, a fost gasita moarta. Trupul ei a fost indesat intr-o valiza

Trupul Ekaterinei Karaglanova, o tanara rusoaica care se bucura de popularitate pe Instagram, a fost gasit in apartamentul ei din Moscova. Fata avea gatul taiat, iar trupul a fost gasit intr-o valiza. Corpul fetei era plin de taieturi de cutit, conform spuselor politiei, scrie Sky News.

O copila de 13 ani disparuta de acasa noaptea trecuta a fost gasita de politisti intr-o masina, impreuna cu doi barbati. Ce suspiciuni au oamenii legii

Fata plecase luni seara de acasa, in urma unor certuri cu mama ei. in operatiunile de cautare au fost implicati 15 politisti, 5 jandarmi, 5 pompieri si un caine de urma. Deoarece exista suspiciuni ca fata ar fi putut ajunge la o retea de traficanti de persoane, cei doi barbati in compania carora a fost gasita au fost dusi la audieri la sediul IPJ Vrancea.

A fost gasita Cosmina Vlad, fata disparuta la Braila. Anuntul POLITISTILOR

Crimele in serie de la Caracal au deschis cutia pandorei. in Romania sunt sute de copii disparuti, unii chiar si de 10 ani. O adolescenta disparuta in judetul Braila a fost gasita zilele.

O tanara din Bucuresti, batuta crunt de fostul ei sot, a primit un verdict revoltator. Agresorul a lovit-o in legitima aparare, spun anchetatorii

O tanara din Bucuresti a primit cea mai ciudata si revoltatoare solutie de clasare a unui dosar de violenta in familie. Legitima aparare. Asta, in contextul in care ea are 43 de kilograme. El -.

Galati: Minora de 14 ani disparuta de acasa de doua zile a fost gasita de politisti

Minora de 14 ani, din comuna Sendreni, care a plecat de acasa in urma cu doua zile si nu a mai reven.

Suspiciuni ca liderul opozitiei din Rusia ar fi fost otravit

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalny, a fost dus la spital, duminica, dupa ce a suferit o reactie alergica acuta un doctor a declarat ca ipoteza otravirii acestuia cu o substanta chimica neidentificata nu poate fi exclusa, relateaza Reuters.

Opozitia din Rusia face apel la noi proteste

Politicienii din opozitie in Rusia le-au cerut sustinatorilor sa continue protestele, la o zi dupa cel mai ferm raspuns al politiei la proteste din ultimii ani, relateaza The Guardian.

Atac armat intr-un supermarket din SUA. Doua persoane au fost ucise

Un atac armat a avut loc marti, intr-un supermarket din SUA. Doua persoane au fost ucise. Motivul nu este clar, transmit autoritatile. Atac armat intr-un supermarket din SUA Un atac armat s-a produs marti dimineata, intr-un supermarket din orasul Southaven din statul american Mississippi, situat la aproximativ 20 de kilometri de orasul Memphis. Autoritatile locale .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )