Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie din China care a nascut la 67 de ani sustine ca a avut o sarcina naturala

B1 B1,
O femeie din China care a nascut la 67 de ani sustine ca a avut o sarcina naturala

O femeie in varsta de 67 de ani a devenit cea mai batrana mama din China. Tian sustine ca a adus copilul pe lume in urma unei sarcini naturale, noteaza AFP. Maternitatea din orasul Zaozhuang a confirmat. continuă pe B1

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP.

Cine este politistul din Olt care a batut fara mila o femeie pe care a invitat-o acasa. Ce s-a descoperit despre el

Cine este politistul din Olt care a desfigurat in bataie o femeie? Aceasta, de pe patul de spital, a povestit cum s-a petrecut totul si l-a si identificat pe omul legii care in loc sa-si faca datoria sa apere orice cetatean, a adus-o acasa la el si a batut-o fara mila. Cine este politistul din .

Rasturnare de situatie in cazul adolescentei din Deva care ar fi disparut saptamana trecuta. Unde a fost gasita copila de 15 ani

Adolescenta de 15 ani din Deva, care a plecat de bunavoie de acasa in urma cu o saptamana cu intentia de a-si vizita o prietena din Ploiesti, la care nu a mai ajuns, a fost gasita de politisti intr-o.

inca un caz Caracal in Romania? Ce au descoperit anchetatorii in casa barbatului din Calarasi care a sechestrat doi copii

Un alt caz Caracall in Romania aduce din nou teama. O ancheta teribila se deruleaza chiar acum la Calarasi. O alta casa a ororilor aduce in prim-plan privare de libertate a doi copii si abuzuri sexuale. inca un caz Caracal in Romania? Ce se intampla in Calarasi? Un alt caz asemanator celui de la Caracal .

Cea mai varstnica proaspata mamica din China are 67 de ani

O femeie in varsta de 67 de ani din estul Chinei a nascut o fetita, dand asigurari ca este cea mai v.

Acest copil a fost condamnat la moarte de cei din satul lui, la 6 ani. Cum arata acum, dupa ce oamenii au vrut sa-l manance

Un copil de sase ani a fost condamnat la moarte de cei din satul sau. Dupa 13 ani, s-a intors la origini, pentru a-i confrunta pe oameni. Cum arata acum, dupa ce localnicii au vrut sa-l manance? Acest copil a fost condamnat la moarte de cei din satul lui, la 6 ani Wawa Chombonggai, nascut .

Politistul din Olt care a DESFIGURAT in bataie o femeie are permisul de port arma SUSPENDAT din 2013 si este la a PATRA cercetare disciplinara

Ies la iveala noi detalii in cazul politistului in varsta de 34 de ani, din orasul Potcoava, care ar fi agresat o femeie in timp ce era sub influenta bauturilor alcoolice. Potrivit IPJ Olt, politistul nu.

Politistul care a desfigurat o femeie din Olt nu avea drept de a purta pistol si avea doua sanctiuni disciplinare

Politistul in varsta de 34 de ani, din orasul Potcoava, care ar fi agresat o femeie in timp ce era sub influenta bauturilor alcoolice, avea permisul de port arma ridicat din anul 2013 si este la a patra.

DESI PLANUIA SA FIE RIVALA NASDAQ Star Market din China, prabusita la trei luni de la lansare

Star Market, platforma a Shanghai Stock Exchange pe care sunt tranzactionate companii tehnologice dupa modelul pietei americane Nasdaq, s-a prabusit dupa ce, in primele zile dupa lansarea sa din 22 iulie, cunoscuse cresteri uriase.

CEO-ul Apple, presedinte de universitate din China: motivul transformarii lui Tim Cook

In timp ce Statele Unite ale Americii si China se afla intr-un razboi tehnologic si economic cu consecinte dezastruoase pentru Huawei, Tim Cook a devenit presedintele unei universitati de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )