Libnet.ro
UNICEF

01:05

La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

Hotnews Hotnews,
 La 67 de ani, o bunica a devenit cea mai batrana mama din China Femeia spune ca sarcina a fost naturala

O bunica in varsta de 67 de ani a nascut o fetita in estul Chinei, afirmand ca este cea mai batrana femeie din China care a adus pe lume un copil in urma unei sarcini naturale, scrie AFP. continuă pe Hotnews

O femeie din China care a nascut la 67 de ani sustine ca a avut o sarcina naturala

O femeie in varsta de 67 de ani a devenit cea mai batrana mama din China. Tian sustine ca a adus copilul pe lume in urma unei sarcini naturale, noteaza AFP. Maternitatea din orasul Zaozhuang a confirmat.

Cea mai varstnica proaspata mamica din China are 67 de ani

O femeie in varsta de 67 de ani din estul Chinei a nascut o fetita, dand asigurari ca este cea mai v.

Prognoza meteo. Iarna 2019-2020, cea mai grea din ultimii ani. Un vortex polar loveste Romania

Specialistii de la Accuweather au anuntat ca iarna 2019-2020 va fi cea mai grea din ultimii ani, caci un vortex polar se va abate asupra Europei, urmand sa ajunga si in Romania in perioada urmatoare. Prognoza meteo iarna 2019-2020 Meteorologii au anuntat ca, incet, incet, vine si iarna, dar la pachet cu un vortex polar.

VIDEO Imaginea saraciei la periferiile oraselor. Regiunea Sud-Est din Romania, a doua cea mai saraca din UE

Regiunea SudEst din Romania este a doua cea mai saraca din UE, potrivit Indicelui Regional al Competitivitatii IERC), un instrument care masoara din trei in trei ani factorii majori ai competitivitatii. Cartierele periferice din orasele regiunii ofera fotografia cea mai graitoare in privinta saraciei.

Veste minunata pentru Anamaria Prodan. Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate

Anamaria Prodan este mandra nevoie mare, caci Sarah, fiica ei, a dat lovitura in America, dupa ce a semnat cu cea mai importanta Universitate. Sarah, fiica Anamariei Prodan, a dat lovitura in America Impresara Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt casatoriti de 11 ani, iar divortul, desi zvonurile spun altceva, pare sa stea departe de .

Povestea fotografiei Fetita arsa de napalm, votata cea mai emblematica imagine a unui eveniment care a tulburat intreaga lume

Imaginea unei fetite de 9 ani fugind dezbracata cu pielea arzand si tipand in agonie dupa un atac cu napalm, in timpul razboiului din Vietnam, a fost votata recent cea mai emblematica fotografie a unu eveniment care a tulburat intreaga lume, relateaza The Sun.

Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi. Benzina si motorina, mai ieftine. Care ar putea fi noile preturi la pompa

Desi se instaleaza greu, Guvernul Orban vine cu vesti din mers. Dupa ce a fost desemnat de presedintele Iohannis in functia de prim-ministru, a atins indeosebi categoriile de pensionari, dar acum a intrat si pe sosele. Soferi, pazea! Benzina si motorina vor fi mai ieftine. Guvernul Orban vine cu cea mai buna veste pentru soferi .

Cea mai mare banca din Romania a lansat un bancomat exclusiv contactless. Cum arata si unde il poti gasi

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a lansat luni un bancomat exclusiv contactless, fara fanta pentru card. Acesta se afla in Bucuresti, la Promenada Mall.

Ora de iarna 2019. Cum scapi de oboseala accentuata, dupa ce se schimba ora. Cea mai buna metoda

Trecerea la ora de iarna nu aduce chiar beneficii corpului. Acesta trece printr-o schimbare destul de mare, motiv pentru care oamenii au senzatia de oboseala mai mult decat niciodata. Iata o metoda prin care poti combate starea de oboseala cronica din cauza orei sezonului rece! Ora de iarna 2019. Cum sa scapi de oboseala crunta, .

Samsung confirma cea mai asteptata schimbare pentru Galaxy Note 10

Samsung a reusit in 2018 sa actualizeze mai repede telefoanele la cea mai noua versiune de Android. in 2019, incearca sa repete strategia si o confirmare vine pentru Galaxy Note 10. Pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )