Libnet.ro
UNICEF

00:07

O femeie din Fetesti a murit dupa ce a nascut singura acasa. Baiatul ei de 7 ani a sunat la 112: Alo, mami a murit

Antena3 Antena3,
O femeie din Fetesti a murit dupa ce a nascut singura acasa. Baiatul ei de 7 ani a sunat la 112: Alo, mami a murit

Trei copii din Fetesti au ramas in voia sortii dupa ce mama lor a decedat la scurt timp dupa ce a nascut acasa. Nu se stie din ce motive femeia, in varsta de 40 de ani, care isi crestea singura cei doi baieti de 7 si 3 ani, a ales sa nasca singura si nu a apelat la ajutor medical. continuă pe Antena3

O femeie din Ghimbav si-a sechestrat in casa sotul si copilul si ameninta ca ii ucide

O femeie din Ghimbav s-a baricadat in casa si ameninta ca isi ucide familia.

Zeci de persoane, evacuate dintr-un bloc din Baia Mare dupa o explozie intr-un apartament

Aproape 40 de persoane au fost evacuate, duminica, dintr-un bloc din Baia Mare, dupa o explozie intr-un apartament. Nu s-au inregistrat victime, transmite Mediafax.

Iuliana Marciuc a rabufnit, dupa moartea Cristinei Topescu. Unde au fost prietenii de a murit atat de singura?

Pe langa Mircea Badea, care a povestit ce bine i-a adus in viata Cristina Topescu, si Iuliana Marciuc a comentat trecerea in nefiinta a jurnalistei, numita blanda si buna de toti cei care au cunoscut-o. Sotia lui Adrian Enache a rabufnit dupa moartea fiicei lui Cristian Topescu. Iuliana Marciuc a rabufnit dupa moartea Cristinei Topescu .

O femeie din Brasov s-a baricadat cu copilul in casa. Negociatorul Politiei incearca sa scoata baiatul

Un negociator al Politiei Brasov incearca, luni, sa elibereze un copil de 6 ani, dupa ce mama lui, o femeie care ar avea afectiuni psihice, s-a blocat cu baiatul in casa si refuza orice contact. Surse din ancheta arata ca tatal copilului, cetatean italian, a venit sa ia copilul, in baza unei sentinte in Italia, relateaza Mediafax.

Accident tragic in Aiud! O tanara de 19 ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat in stalp

O fata de 19 ani a murit intr-un accident ce a avut loc duminica seara in municipiul Aiud. Masina in care se afla, condusa de un tanar de 20 de ani, a intrat intr-un stalp de electricitate.

Sefa unei filiale USR din Timis, demisie dupa ce a fost acuzata ca a furat costumul de baie al unei tinere, apoi ar fi batut-o pe prietena acesteia

Ramona Dzitac, liderul filialei USR din Gavojdia Timis), a demisionat dupa ce a fost acuzata de doua tinere ca a furat un costum de baie si o pereche de slapi, iar apoi ar fi batut-o pe una dintre ele. A fost o fractiune de secunda pana cand eu am fost jos si ea peste mine si m-a dat cu capul de asfalt de foarte multe ori. M-am trezit cu capul spart, spune tanara care ar fi fost batuta. Dzitac sustine ca totul a fost o inscenare, dar recunoaste ca si-a pierdut cumpatul cand a vazut ca este filmata de prietena pagubitei si ca ar fi zgariat-o si i-a spart ochelarii, scrie tion. ro.

Reactie virulenta din Pro Romania, dupa anuntul amanarii dublarii alocatiilor

Purtator de cuvant al Pro Romania, Gabriela Podasca, a transmis vineri, dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca va amana intrarea in vigoare a dublarii alocatiilor pentru copii, ca liberalii incearca sa faca economii pe spatele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )