Libnet.ro
UNICEF

12:00

Reactie virulenta din Pro Romania, dupa anuntul amanarii dublarii alocatiilor

Antena3 Antena3,
Reactie virulenta din Pro Romania, dupa anuntul amanarii dublarii alocatiilor

Purtator de cuvant al Pro Romania, Gabriela Podasca, a transmis vineri, dupa ce premierul Ludovic Orban a anuntat ca va amana intrarea in vigoare a dublarii alocatiilor pentru copii, ca liberalii incearca sa faca economii pe spatele celor care au cea mai mare nevoie de ajutor. continuă pe Antena3

Lovitura neasteptata pentru Victor Ponta. Ce nume important se intoarce in PSD, dupa ce a plecat din partidul Pro Romania

Lovitura pentru Victor Ponta, co-fondator si presedinte al Partidului PRO Romania. Dupa ce a plecat din partidul sau, se intoarce in PSD. Lovitura pentru Victor Ponta. Un nume important se intoarce in PSD, dupa ce a plecat din PRO Romania S-au atacat pe Facebook o perioada, iar replicile lor au ajuns la un nivel inalt.

Victor Ponta, reactie virulenta in scandalul majorarii alocatiilor: Nu le spui copiilor ca nu ai bani pentru ei, in timp ce arunci milioane pe tot felul de lucruri de lux sau inutile!

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a scris, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca legile de majorare a alocatiilor pentru copii au fost intotdeauna aplicate, indiferent de numele partidelor care le-au initiat, ori de numele celor care se aflau la guvernare.

Ciolacu: Tudose nu a facut nimic rau PSD. A plecat din partid pentru ca nu a mai suportat Nu consider ca cei care au trecut la Pro-Romania sunt traseisti

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune despre Mihai Tudose, care a revenit in PSD dupa ce a trecut pe la formatiunea lui Victor Ponta, ca nu a facut niciun rau partidului si ca a fost un foarte bun prim-ministru. Eu nu consider ca oamenii care au plecat in Pro-Romania sunt niste traseisti politici, a afirmat Ciolacu.

Marcel Ciolacu, dupa revenirea in PSD a lui Tudose: Nu consider ca cei plecati in Pro Romania sunt niste traseisti politici. Cu o zi in urma acesta critica PNL

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a salutat reintoarcerea in partid a lui Mihai Tudose, vineri, la Conferinta Organizatiei Judetene PSD Braila, si a spus ca nu ii considera pe cei plecati la Pro Romania niste traseisti politici, mai ales ca o parte dintre acestia au fost exclusi din PSD.

Iohannis recunoaste intelegerea PNL-Pro Romania pe tema finantarii cu bani de la stat a partidului condus de Ponta. Cum explica decizia

Presedintele Klaus Iohannis a recunoscut faptul ca Pro Romania a ajuns sa primeasca finantare de la stat in urma unei negocieri purtate cu Guvernul, iar el a acceptat-o dat fiind faptul ca a venit prin Legea bugetului, pentru ca nu ar fi vrut sa intarzie promulgarea acestuia.

Iohannis, despre primirea in PNL a fostilor lideri Pro Romania: Au sprijinit demersurile PNL. Au existat negocieri politice, care acum s-au finalizat (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a dat de inteles ca fostii lideri ai Pro Romania, Daniel Constantin si Sorin Cimpeanu, au fost primiti in PNL pentru ca au contribuit la demersurile liberalilor de a da jos.

Marcel Ciolacu vrea o alianta cu Pro Romania si ALDE: Ne putem uni pentru formarea unui Guvern, pentru alegerile locale sau pentru alegerile generale

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca PSD vrea aliante politice cu Pro Romania sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniaza ca daca cele doua formatiuni s-ar regasi in proiectul PSD, atunci ar trece si motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban.

Ludovic Orban il rasplateste pe Victor Ponta: Bani din subventie pentru Pro Romania

Un amendament la legea bugetului de stat din 2020 ii ofera posibilitatea partidului lui Victor Ponta sa primeasca incepand din acest an subventie de la stat, desi PRO Romania nu a participat la alegerile parlamentare din anul 2016, formatiunea politica fiind infiintata in februarie 2018.

Ce a patit un manelist celebru din Romania, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Ce facuse cu bolidul de 200.000 de euro

Un manelist risca sa ajunga in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist. Este vorba despre Tanca Uraganul, pe numele adevarat Andrei Velcu. Artistul din Ploiesti a fost surprins de omul legii in timp ce efectua o manevra neregulamentara. in plus, acesta nu avea asigurare. Un manelist celebru a incercat sa mituiasca .

DOCUMENT Personal medical instruit cum sa foloseasca aparatura din blocul operator dupa ce o utilizase deja in interventii chirurgicale, la Spitalul Universitar

Personalul Sectiei Ortopedie de la Spitalul Universitar din Bucuresti ar fi fost instruit cum sa foloseasca noua aparatura din blocul operator dupa ce o folosise deja in mai multe interventii, unele cu grad mare de complexitate, acuza deputatul USR Emanuel Ungureanu, care subliniaza ca este vorba despre o greseala care ar fi putut costa vieti. El ii cere ministrului Sanatatii sa o demita pe Adriana Nica, managerul spitalului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )