Libnet.ro
UNICEF

12 Mai.

Femeie din judetul Suceava, cercetata pentru complicitate la contrabanda

România Liberă România Liberă,
Femeie din judetul Suceava, cercetata pentru complicitate la contrabanda

O femeie din judetul Suceava este cercetata pentru complicitate la contrabanda in forma agravanta, d. continuă pe România Liberă

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

O femeie din Targu Jiu se afla la volan cand a avut parte de un eveniment neasteptat. Cand a vazut cine a venit spre ea a inlemnit

O femeie din Targu Jiu se afla in trafic cand a avut parte de un eveniment total neasteptat pentru ea. Femeia in varstade 41 de ani conducea un autoturism de lux, inmatricular in Italia. La scurt timp,.

Synevo Romania deschide primul sau centru de recoltare din judetul Mures si ajunge la o prezenta in 35 de judete

Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic si laborator, a inaugurat pe data de 8 iulie primul sau centru modern de recoltare din judetul Mures. Acesta este al 35-lea judet din tara in care compania este prezenta.

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de.

VIDEO Explozie puternica la o gradinita din judetul Braila, jumatate din acoperis fiind aruncat intr-o gradina. Nu au existat victime, dar incendiul a afectat toata cladirea

Gradinita din satul Movila Miresii, judetul Braila, a fost distrusa, dupa o explozie urmata de un incendiu, o parte din acoperis fiind aruncat intr-o gradina. Nu s-au inregistrat victime, iar cauza probabila a exploziei este o acumulare de gaz, transmite Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )