Libnet.ro
UNICEF

17:15

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

B1 B1,
EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de. continuă pe B1

Cum a ajuns sa arate acum cea mai urata femeie din lume. Lizzie Velasquez e de nerecunoscut

Lizzie Velasquez este cunoscuta in intreaga lumea drept cea mai urata femei. Din pacate, ea sufera de o boala care a facut-o sa arate in felul acesta. Cum arata femeia acum? Lizzie Velasquez, cea mai urata femeie, a ajuns de nerecunoscut Tanara care a fost supranumita cea mai urata femeie din lume s-a schimbat destul .

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

Fabulos. Cine conduce cea mai scumpa masina din Romania

Masini luxoase si femei frumoase - cam la aceste lucruri se rezuma excentricitatile milionarilor de pe plaiurile dambovitene. in schimb, milionarii de peste hotare ori fac pe DJ-ii, ori isi etaleaza.

Musk, Gates si Buffet sunt de acord: Acum este cel mai bun timp pentru a trai

Elon Musk este un optimist si spune ca acum este cea mai buna perioada pentru a trai: Omenirea poate inlatura multe din suferintele din lume si face lucrurile mult mai bune. Ma gandesc adesea la oamenii care sunt mai degraba negativi cu privire la prezent si viitor, dar daca cercetezi cu adevarat istoria, cand altadata ai vrea sa traiesti? Acum este cel mai bun timp, intr-adevar, a declarat el in cadrul unui eveniment de la California Academy of Sciences.

Unde gasesti cea mai ieftina benzina in Europa si pe ce loc este Romania la pretul carburantului

Daca ai ales sa pleci in vacanta cu masina personala, prin Europa, iata unde este benzina cea mai ieftina. Pe ce loc crezi ca se situeaza Romania la pretul carburantilor? Cea mai ieftina benzina din Europa Pretul benzinei difera in functie de numerosi factori, la fel ca pretul titeiului de pe piata internationala, taxele ori .

Dancila: Vom infiinta Muzeul Holocaustului langa Antipa, daca aceasta locatie va fi cea mai buna Zeci de personalitati s-au pronuntat deja impotriva propunerii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Muzeul Holocaustului va fi infiintat langa Muzeul Antipa, daca se va considera ca aceasta locatie este cea mai buna. Declaratia a fost facuta in contextul.

Bilete false, la Untold. Doi tineri au trait cea mai urata aventura, dupa ce au contactat un vanzator de pe internet

Esti atras de pretul mic, dar nu acorzi atentie altor detalii. Iata cum doi tineri au trait cea mai urata aventura din viata lor dupa ce au contactat un vanzator de pe internet pentru a-si cumpara bilete la Untold. Bilete false, la Untold Vara, pentru negativisti, e aproape pe terminate, asa ca si festivalurile isi .

Batalia de la Stalingrad, orasul sovietic in care pamantul s-a cutremurat de bombe. Cum au trait oamenii cea mai sangeroasa lupta din Al Doilea Razboi Mondial

Batalia de la Stalingrad a ramas una dintre cele mai sangeroase din istoria omenirii. A schimbat soarta unui razboi cu pretul a aproape doua milioane de vieti, iar multe dintre evenimentele petrecute in orasul sovietic au fost cutremuratoare.

Tara cu cea mai mare speranta de viata. Cum sta Romania in topul statelor unde se traieste cel mai mult

Unor oameni le este scris sa traiasca o eternitate. Este drept ca nu toti sunt multumiti de acest dar, insa, cum nu suntem lasati pe pamant sa ispitim mai mult decat putem duce, oamenii care apuca vesnicia pot ajunge macar la un gand consolator pentru faptul ca au fost uitati prin lume. Iata tara cu .

Femeie din judetul Suceava, cercetata pentru complicitate la contrabanda

O femeie din judetul Suceava este cercetata pentru complicitate la contrabanda in forma agravanta, d.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )