Libnet.ro
UNICEF

17:00

O femeie din Republica Moldova, care se afla in Italia, a fost infectata cu coronavirus

B1 B1,
O femeie din Republica Moldova, care se afla in Italia, a fost infectata cu coronavirus

O femeie din Republica Moldova aflata in Italia a fost infectata cu coronavirus, anunta Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau. Probele au fost prelevate acum doua zile, dupa ce femeia a intrat in. continuă pe B1

Italia: Femeie din Republica Moldova, printre cei infectati cu coronavirus

Printre persoanele din Italia infectate cu coronavirus se afla si o femeie din Republica Moldova, informeaza Corriere del Veneto. Aceasta avea grija de batrana din localitatea Paese Treviso), care a murit.

Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu. Ce s-a intamplat in august 1991

Dupa ce Monica Macovei a declarat, zilele trecute, ca Iliescu s-a opus unirii dintre Romania si Republica Moldova la inceputul anilor 90, spiritele s-au incins, iar fostul presedinte a iesit la vorbitor. Motivul pentru care nu s-a produs unificarea? Motivul pentru care Romania si Republica Moldova nu s-au unit, in mandatul lui Ion Iliescu Monica .

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

VIDEO Cetatean roman suspectat de trafic de persoane, extradat in Republica Moldova

Un cetatean roman, in varsta de 38 de ani, cautat de Politia de Frontiera din Moldova pentru trafic de fiinte umane, a fost extradat de catre autoritatile din Marea Britanie. Procedura de primire a persoanei in cauza a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, pe Aeroportul International Chisinau.

Vladimir Voronin: Dupa plecarea lui Vlad Plahotniuc, schemele au fost preluate de Igor Dodon

Liderul Partidului Comunistilor din Republica Moldova Vladimir Voronin afirma ca alianta dintre Partidul Socialistilor din Republica Moldova si Partidul Democrat din Moldova a existat dintotdeauna, iar actualele negocieri dintre cele doua formatiuni sunt mimate, transmite IPN.

Medic condamnat la cinci ani inchisoare pentru actiuni cu caracter sexual fata de o pacienta de 13 ani. Copila ar fi fost indragostita de acesta

Un medic din Republica Moldova a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru actiuni perverse cu caracter sexual in raport cu fosta sa pacienta, in varsta de doar 13 ani. Medicul a comis infractiunea pe parcursul anilor 2014-2015, atunci cand adolescenta a fost de trei ori internata in spital, dupa o trauma suferita la patinoar.

Cine este cea mai puternica femeie din Coreea de Nord

Kim Yo-jong, sora liderului nord-coreean Kim Jong-un, este considerata cea mai puternica femeie din Republica Democrata Coreea si chiar al doilea om in stat, ea exercitandu-si influenta din umbra, in calitate de asistenta in cadrul secretariatului presedintiei.

Femeie din Cluj, gasita moarta intr-un cotet dupa ce a fost crunt batuta

Descoperire socanta in judetul Alba. O femeie a fost gasita fara suflare intr-un cotet. Victima din Cluj a fost data disparuta in urma cu doua saptamani.

Trei romani suspecti de coronavirus, izolati intr-un spital din Republica Dominicana. Barbatilor li se fac testele specifice

Trei romani sunt izolati intr-un spital din Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane, unde li se fac teste pentru Covid-19. Anuntul a fost facut de Rafael Sanchez Cardenas, ministrul dominican al.

Cine este italianul infectat cu coronavirus, care a plecat din Romania. in ce oras a fost in vizita

Autoritatile din Romania si din Italia au aflat detalii despre barbatul de origine italiana care s-a reintors in tara natala dupa o vizita in Craiova. Cine este barbatul si care sunt datele oficiale transmise de autoritati? UPDATE: Numele individului strain este Cesare Emendatori. Barbatul de 71 de ani a fost diagnosticat cu coronavirus, dupa ce .

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )