Libnet.ro
UNICEF

07:30

O femeie a fost amendata pentru ca purta Google Glass la volan. Limitele unui gadget revolutionar

Adevărul Adevărul,
O femeie a fost amendata pentru ca purta Google Glass la volan. Limitele unui gadget revolutionar

O femeie care conducea o masina prin California in timp ce purta la ochi o pereche de Google Glass a fost amendata de catre un politist foarte zelos. Femeia a postat pe Google Plus intamplarea si deschide o dezbatere despre ce avem voie sa facem in timp ce purtam la ochi astfel de ochelari inteligenti. continuă pe Adevărul

Premiera: o femeie a fost penalizata pentru ca purta Google Glass la volan

In ceea ce ar putea fi o premiera, o femeie din California a primit amenda pentru ca a condus purtand Google Glass, scrie CNN. com.

O soferita din SUA a fost amendata fiindca purta ochelarii Google Glass la volan

In California s-a petrecut o premiera: o soferita a fost amendata nu doar pentru ca depasise viteza legala, ci si fiindca avea la ochi ochelarii computerizati Google Glass, scrie The Telegraph. Politistii spun ca e ilegal ca soferul sa se uite la un ecran in timp ce conduce, dar cea amendata a spus ca ochelarii erau opriti. Amenda a starnit discutii intense si multi o sfatuiesc pe femeie sa o conteste. Politistii spun insa ca ochelarii ii distrageau atentia si sunt la fel de periculosi ca vorbitul la telefon sau mancatul la volan.

Google Glass ajunge la generatia a doua, tot nu e de vanzare

Cei de la Google, prin imaginea de mai jos, au confirmat oficial ca cea de a doua generatie de Google Glass este gata. Google vine cu mai multe informatii in ceea ce priveste disponibilitatea unui model actualizat, insa in continuare nu exista nici o sansa sa punem pe un Google Glass din magazin. In prima etapa, ochelarii Google Glass au fost oferiti unui numar limitat de utilizatori, cu numele de Exploratori, contra sumei de 1500 de dolari. Acestia au fost [].

Google Glass primeste un magazin virtual de accesorii

La scurt timp dupa anuntul unui upgrade hardware pentru utilizatorii de Google Glass, producatorul a lansat o pagina cu accesorii pentru gadget-ul atat de atractiv si atat de greu de obtinut. Accesibil doar Exploratorilor Google Glass magazinul detine cabluri pentru incarcare, o casca suplimentara mono care se conecteaza pe acelasi port ca si cel de incarcare, si un nou Clear Shield, compatibil si cu ultima versiune a ochelarilor. Acest Clear Shield se ataseaza pe rama ochelarilor iar acestia arata mai [].

Transportul in tunelul Marmaray a fost oprit pentru scurt timp, la doar o zi de la inaugurare

Transportul in tunelul feroviar Marmaray, care trece pe sub Stramtoarea Bosfor, a fost intrerupt temporar miercuri, dupa o zi de la ceremonia de inaugurare. Transportul in acest tunel a fost oprit pentru o.

Chris Brown, noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat pentru agresiune fizica!

Talentatul Chris Brown face ce face si isi creeaza noi probleme cu legea! Artistul a fost arestat de politia din orasul Washington duminica de dimineata fiind acuzat de agresiune fizica. Se pare ca artistul a fost implicat intr-o altercatie cu un barbat in fata hotelului W din Washington, incidentul avand loc in jurul orei 4:30 .

Realitatea TV, amendata pentru o informatie eronata privind protestele de la Pungesti.

Postul Realitatea TV a fost amendat de CNA, marti, cu 30. 000 de lei, pentru difuzarea unei informatii eronate in legatura cu protestele din comuna Pungesti fata de exploatarea gazelor de sist, transmite Mediafax. In emisiunile de stiri si dezbateri, difuzate de Realitatea TV in data de 16 octombrie, a fost relatata informatia despre un posibil decedat in timpul protestelor de la Pungesti. Desi purtatorul de cuvant al Jandarmeriei a sustinut ca nu a fost nicio victima decedata, titlul Barbat .

Galati: Un barbat a fost amendat pentru ca si-a uitat pistolul pe o banca de pe strada

Un barbat de 32 ani din Galati a fost amendat de catre politisti dupa ce si-a uitat pistolul, aflat intr-o borseta, pe o banca de pe strada, potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, citat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )