Libnet.ro
UNICEF

17:00

O femeie gravida a fost sfasiata de caini in timpul unei sesiuni de vanatoare

B1 B1,
O femeie gravida a fost sfasiata de caini in timpul unei sesiuni de vanatoare

O femeie gravida a fost ucisa intr-o zona impadurita din nordul Frantei dupa ce, in acelasi loc, avea loc o vanatoare cu caini, relateaza BBC. Femeia, in varsta de 29 de ani, se plimba prin padure. continuă pe B1

Fiul fostului presedinte al Germaniei, ucis in timpul unei conferinte la Berlin. Cine este ucigasul

Fritz von Weizsacker, fiul fostului presedinte al Germaniei Richard von Weizsacker, a fost ucis in timpul unei conferinte medicale care a avut loc in Berlin. Acesta a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat de 57 de ani care se afla in primul rand si care a fost cu greu imobilizat de cei .

Scene socante la circ in Huneoara, in timpul unei demonstratii. O acrobata a cazut de la patru metri chiar pe scena

Scene infioratoare in timpul unui spectacol de circ, in Hunedoara. O tanara acrobata a fost ranita grav chiar in timpul acrobatiei. Femeia s-a prabusit de la patru metri inaltime, dupa ce coarda cu.

Un elev din Constanta atacat cu un cutit in timpul unei pauze

Un elev de 14 ani, de la o scoala gimnaziala din municipiul Constanta a fost miercuri atacat cu un cutit, fiind intepat in coapsa, de catre un coleg de clasa, in timpul recreatiei, in urma unui conflict.

Morti si raniti dupa ce un barbat a deschis focul in timpul unei petreceri

Cel putin zece persoane au fost impuscate, din care patru mortal, duminica,dupa ce un barbat a descis focul la o petrecere din California,la care luauparte cateva zeci de persoane, transmite.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )