Libnet.ro
UNICEF

07:00

Un elev din Constanta atacat cu un cutit in timpul unei pauze

Antena3 Antena3,
Un elev din Constanta atacat cu un cutit in timpul unei pauze

Un elev de 14 ani, de la o scoala gimnaziala din municipiul Constanta a fost miercuri atacat cu un cutit, fiind intepat in coapsa, de catre un coleg de clasa, in timpul recreatiei, in urma unui conflict. continuă pe Antena3

Fiul fostului presedinte al Germaniei, ucis in timpul unei conferinte la Berlin. Cine este ucigasul

Fritz von Weizsacker, fiul fostului presedinte al Germaniei Richard von Weizsacker, a fost ucis in timpul unei conferinte medicale care a avut loc in Berlin. Acesta a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat de 57 de ani care se afla in primul rand si care a fost cu greu imobilizat de cei .

Elevii din Constanta au dat in judecata Guvernul pentru ca nu le acorda reduceri la transport

Asociatia Elevilor din Constanta AEC) a dat in judecata Guvernul Romaniei si trei ministere pentru anularea unei hotarari ce impiedica acordarea reducerilor pentru elevi la transportul judetean, informeaza.

UPDATE: Fostul patron al restaurantului Beirut din Constanta, unde 3 tinere au ars de vii, dat in urmarire nationala El a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanta, unde in 2014 trei tinere au murit intr-un incendiu puternic, a fost dat in urmarire nationala si in consemn la frontiera de catre Politie. Masura a fost luata in conditiile in care nu a fost gasit la domiciliu si nici nu s-a predat, dupa ce a fost condamnat definitiv la 8 ani si o luna de inchisoare.

Guvernul Romaniei - dat in judecata de Asociatia Elevilor din Constanta

Elevii din Constanta au dat in judecata Guvernul, Ministerul Educatiei si Cercetarii, Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii, pentru a anula o hotarare de guvern care blocheaza acordarea reducerilor pentru elevi la transportul judetean, anunta Asociatia Elevilor din Constanta.

Experienta tragica pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

O femeie din Constanta si-a hranit fetita de trei luni, iar la doar doua ore dupa a gasit-o fara suflare. Incidentul tragic a avut loc marti dimineata, cand mama s-a trezit de dimineata special.

Experienta traumatizanta pentru o mama din Constanta! Si-a gasit fetita de trei luni moarta la scurt timp dupa ce i-a dat de mancare

O femeie din Constanta si-a hranit fetita de trei luni, iar la doar doua ore dupa a gasit-o fara suflare. Incidentul tragic a avut loc marti dimineata, cand mama s-a trezit de dimineata special.

Scene socante la circ in Huneoara, in timpul unei demonstratii. O acrobata a cazut de la patru metri chiar pe scena

Scene infioratoare in timpul unui spectacol de circ, in Hunedoara. O tanara acrobata a fost ranita grav chiar in timpul acrobatiei. Femeia s-a prabusit de la patru metri inaltime, dupa ce coarda cu.

Elev din Brasov, batut fara mila de profesorul de geografie. Acuzatii grave aduse de tatal copilului

Tatal unui elev de clasa a sasea din Sacele, din Brasov, il acuza pe profesorul de geografie ca i-a batut copilul pana cand a facut pe el. Scandalul ar fi pornit in pauza, moment in care copilul a.

O femeie gravida a fost sfasiata de caini in timpul unei sesiuni de vanatoare

O femeie gravida a fost ucisa intr-o zona impadurita din nordul Frantei dupa ce, in acelasi loc, avea loc o vanatoare cu caini, relateaza BBC. Femeia, in varsta de 29 de ani, se plimba prin padure.

Morti si raniti dupa ce un barbat a deschis focul in timpul unei petreceri

Cel putin zece persoane au fost impuscate, din care patru mortal, duminica,dupa ce un barbat a descis focul la o petrecere din California,la care luauparte cateva zeci de persoane, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )