Libnet.ro
UNICEF

22:00

Femeie imobilizata din cauza bolii, transportata la spital dupa ce patul i-a luat foc de la o tigara

Adevărul Adevărul,
Femeie imobilizata din cauza bolii, transportata la spital dupa ce patul i-a luat foc de la o tigara

O fosta asistenta medicala din Iasi, imobolizata la pat in urma unui accident vascular cerebral, a ajuns la spital cu arsuri pe piept si gat dupa ce patura cu care era invelita a luat foc. continuă pe Adevărul

Sectia de terapie intensiva si blocul operator de la spitalul Marius Nasta, nchise dupa ce doi pacienti au murit din cauza infectiilor

Inspectorii sanitari au decis, marti, sistarea activitatii blocului operator si a sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva postoperator) din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Controlul la Marius Nasta a inceput dupa ce doi pacienti au murit, saptamana trecuta, la acest spital din cauza infectiilor nosocomiale.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 142

Gripa face o noua victima. O femeie din judetul Arges, in varsta de 60 de ani, a murit din cauza virusului, anunta Directia de Sanatate Publica Arges Bilantul deceselor din cauza virusului gripal a.

Tanar de 19 ani transportat la spital, dupa ce a fost injunghiat de o fata de 21 de ani

Un tanar de 19 ani a fost internat marti la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, cu plamanii afectati, dupa ce a fost injunghiat de o fata de 21 de ani, in Copsa Mica, potrivit Ambulantei si Po.

Sibiu: Tnar de 19 ani transportat la spital, dupa ce a fost njunghiat de o fata de 21 de ani

Un tanar de 19 ani a fost internat marti la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, cu plamanii afectati, dupa ce a fost injunghiat de o fata de 21 de ani, in Copsa Mica, potrivit Ambulantei si Politiei, relateaza Agerpres. Femeia l-ar fi injunghiat pe tanar pe fondul unui conflict spontan, spun politistii.

Maria a fost ani de zile asistenta medicala in Iasi. De ceva vreme femeia sufera de Parkinson si este imobilizata la pat. Vineri, a patit ceva crunt. Si-a aprins o tigara si de aici s-a dezlantuit iadul

O femeie de 64 de ani din Iasi, care a lucrat, in trecut, ca asistenta medicala, putea arde de vie din cauza unei tigari. Maria A. este suferinda de Parkinson si de ceva vreme este imobilizata la pat dupa.

ALERTA in Capitala: Sectia de terapie intensiva si blocul operator de la spitalul Marius Nasta, iNCHISE dupa ce doi pacienti au murit din cauza infectiilor

A fost sistata activitatea blocului operator si a sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva postoperator) din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Decizia inspectorilor.

DIN CAUZA UNOR IMAGINI CARE PREZENTAU EXPLOATAREA UNOR COPII: AT and T si-a retras publicitatea de pe YouTube

AT and T si-a retras publicitatea de pe YouTube dupa ce o revista a relatat ca platforma de continut video a grupului Alphabet a afisat reclamele alaturi de imagini care prezentau exploatarea unor copii.

VIDEO Accidente n lant pe autostrazi n Italia, din cauza cetii: Cel putin un mort si zeci de raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte 37 au fost ranite dupa o serie de accidente in lant produse joi dimineata, in conditii de ceata densa, pe autostrazi din nordul Italiei, au relatat publicatiile Corriere della Sera si Il Messaggero, citate de Mediafax.

Actiunile Swedbank scad semnificativ din cauza suspiciunilor de spalare de bani

Actiunile grupului bancar suedez Swedbank au deschis, astazi, in scadere cu 4%, dupa pierderile semnificative de miercuri, cand s-a publicat un raport privind implicarea unuia dintre cei mai mari creditori din tarile baltice intr-un scandal regional legat de spalare de bani, in care este inclusa si Danske Bank.

Vremea a facut ravagii in Bucuresti. Tramvaie blocate si copaci cazuti pe masini, din cauza vantului - FOTO

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a anuntat ca in intervalul orar 16:00-20:30, au fost gestionate 50 de interventii ca urmare a fenomenelor meteo din Bucuresti siIlfov. Au fost 44 de cazuri in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )