Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Accidente n lant pe autostrazi n Italia, din cauza cetii: Cel putin un mort si zeci de raniti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Accidente n lant pe autostrazi n Italia, din cauza cetii: Cel putin un mort si zeci de raniti

Cel putin o persoana a murit, iar alte 37 au fost ranite dupa o serie de accidente in lant produse joi dimineata, in conditii de ceata densa, pe autostrazi din nordul Italiei, au relatat publicatiile Corriere della Sera si Il Messaggero, citate de Mediafax. continuă pe Hotnews

Panica in aceasta dimineata in judetul Brasov. Carambol din cauza cetii. Cinci masini au fost distruse!

Accident in lant in aceasta dimineata in judetul Brasov. Cinci autoturisme au fost implicate intr-un carambol din cauza cetii. A fost cod galben de ceata si polei in aceasta dimineata, iar.

GRIPA a mai facut o VICTIMA! Numarul MORTILOR din cauza virusului ajunge la 142

Gripa face o noua victima. O femeie din judetul Arges, in varsta de 60 de ani, a murit din cauza virusului, anunta Directia de Sanatate Publica Arges Bilantul deceselor din cauza virusului gripal a.

Sectia de terapie intensiva si blocul operator de la spitalul Marius Nasta, nchise dupa ce doi pacienti au murit din cauza infectiilor

Inspectorii sanitari au decis, marti, sistarea activitatii blocului operator si a sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva postoperator) din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Controlul la Marius Nasta a inceput dupa ce doi pacienti au murit, saptamana trecuta, la acest spital din cauza infectiilor nosocomiale.

A intrat in coma din cauza unei migrene. Dupa patru zile, cand s-a trezit, tanara a aflat de la medici o veste socanta

O tanara de doar 18 ani din Oldham, Marea Britanie, a intrat in coma din cauza unei migrene. Peste patru zile, cand s-a trezit din coma, a aflat o veste socanta. Ebony Stevenson a aflat de la medici.

Proiectul avionului rusesc MC-21, amnat cu un an din cauza sanctiunilor americane

Lansarea productiei avionului mediu-curier MC-21, proiect major pentru industria aeronautica ruseasca, a fost amanata cu un an din cauza sanctiunilor americane, a declarat luni seful conglomeratului industrial si militar Rostec, citat de AFP.

DSP face ancheta epidemiologica la Institutul Marius Nasta, unde doi pacienti au murit din cauza infectiilor spitalicesti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a demarat o ancheta epidemiologica la Institutul National de Pneumftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde doi pacienti au murit, saptamana trecuta, din cauza infectiilor spitalicesti. Potrivit Ministerului Sanatatii, ancheta DSP a inceput in seara de 9 februarie, imediat dupa ce managerul Institutului a anuntat reprezentantii DSP despre identificarea unor cazuri de pacienti cu infectii nososcomiale in sectia de Terapie Intensiva a unitatii sanitare.

Actiunile Swedbank scad semnificativ din cauza suspiciunilor de spalare de bani

Actiunile grupului bancar suedez Swedbank au deschis, astazi, in scadere cu 4%, dupa pierderile semnificative de miercuri, cand s-a publicat un raport privind implicarea unuia dintre cei mai mari creditori din tarile baltice intr-un scandal regional legat de spalare de bani, in care este inclusa si Danske Bank.

Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta / Zeci de operatii amnate din cauza infectiilor nosocomiale

Inca un pacient - al treilea - a murit la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti, in urma contaminarii cu acinetobacter, o bacterie agresiva care se dezvolta in sectiile de terapie intensiva. Seful Sectiei de Chirurgie Toracica a spitalului, Ioan Cordos, a sustinut ca cei trei pacienti nu au murit neaparat de acinetobacter, bacterie care nu creste in copaci.

UPDATE Un al treilea pacient a murit la Institutul Marius Nasta din cauza infectiilor nosocomiale/ Medic: Populatia o sa nteleaga ca aici este acinectobacter care umbla prin copaci si sare n crca pacientului

Inca un pacient - al treilea - a murit la Institutul de Pneumologie Marius Nasta din Bucuresti, in urma contaminarii cu acinetobacter, o bacterie agresiva care se dezvolta in sectiile de terapie intensiva. Seful Sectiei de Chirurgie Toracica a spitalului, Ioan Cordos, a sustinut ca cei trei pacienti nu au murit neaparat de acinetobacter. Se discuta doar despre suprainfectie, dar nu se discuta despre boala de fond a acestor pacienti. Populatia asta o sa inteleaga, ca aici este acinectobacter care umbla prin copaci si sare in carca pacientului care vine la noi, a declarat Cordos.

ALERTA in Capitala: Sectia de terapie intensiva si blocul operator de la spitalul Marius Nasta, iNCHISE dupa ce doi pacienti au murit din cauza infectiilor

A fost sistata activitatea blocului operator si a sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva postoperator) din cadrul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti. Decizia inspectorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )