Libnet.ro
UNICEF

21:30

O femeie a murit la o zi dupa nastere. Ajunsese la spital in stare grava cu coronavirus

Antena3 Antena3,
O femeie a murit la o zi dupa nastere. Ajunsese la spital in stare grava cu coronavirus

O femeie a murit la Maternitatea Buna Vestire din Galati, la o zi dupa nastere. Femeia ajunsese la spital in stare grava, din cauza infectiei cu SARS-CoV-2. continuă pe Antena3

Medicul erou care ingrijea zeci de bolnavi COVID la un azil, dus la spital in stare grava. Lucrez de 10 zile cu masca de oxigen, cu 3 ore de somn

Zeci de pacienti cu COVID-19 dintr-un camin de batrani se afla in pericol, dupa ce singurul medic care ii ingrijea s-a infectat si a ajuns in stare grava din aceasta cauza.

Doi afgani au fost omorati, un al treilea a ajuns la spital in stare grava. Rafuiala intre refugiati langa Arad

Afganii decedati au fost descoperiti in apropierea comunei Sagu, la 20 de kilometri de Arad, nu departe de Autostrada Vestului.

Masina spulberata de un tren in judetul Suceava. O femeie a murit pe loc, trei oameni sunt raniti grav

Accidentul feroviar s-a produs duminica dimineata, la Campulung Moldovenesc. in masina lovita de tren se aflau patru persoane, dintre care una a murit, iar trei sunt in stare grava.

CORONAVIRUS |Doi pacienti cu COVID-19, aflati in stare grava, transferati de la Bucuresti la Sibiu cu un avion militar

Doi pacienti cu COVID-19 aflati in stare grava au fost transportati duminica de la Bucuresti la Sibiu cu o aeronava C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane, informeaza Ministerul Apararii Nationale,.

Misiune umanitara a Fortelor Aeriene Romane. Doi pacienti cu coronavirus in stare grava, transportati la Sibiu

O aeronava Spartan a Fortelor Aeriene Romane transporta, duminica, de la Bucuresti la Sibiu, doi pacienti cu coronavirus in stare grava.

Bilant COVID. Peste 6.300 de cazuri noi. Putine teste prelucrate. Cati pacienti sunt in stare grava

Un numar de 6. 333 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 a fost inregistrat in ultimele 24 de ore, bilantul total al infectarilor ajungand astfel la 551. in ultima zi au murit 148 de pacienti, iar un numar de 1. 288 de persoane sunt internate la ATI. in ultimele 24 de ore au fost prelucrate 26. 389 de teste.

O femeie de 28 de ani cu COVID-19 a murit dupa ce a nascut, la Galati

O femeie de 28 de ani din din judetul Vrancea, diagnosticata cu COVID-19, a murit la Maternitatea Buna Vestire din Galati, dupa ce a nascut prin cezariana o fetita, a declarat, luni, managerul unitatii medicale, Costinela Georgescu.

Control al Ministerului Sanatatii la Spitalul Victor Babes, unde o pacienta a murit dupa ce ar fi fost deconectata din greseala de la aparate de un brancardier Managerul spitalului: Decesul nu s-a produs din cauze medicale clare

Pacienta internata in sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Victor Babes din Bucuresti care a murit ieri nu a decedat din cauze medicale clare, spitalul fiind cel care a anuntat incidentul si a cerut o ancheta a politiei in acest caz, a declarat vineri, pentru HotNews. ro, managerul Spitalului Victor Babes, medicul Emilian Imbri. Inspectorii sanitari de stat din cadrul Directiei de Sanatate Publica vor face o evaluare a procedurilor operationale de lucru si a atributiilor din fisele de post in cadrul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes, unde o pacienta a murit ieri dupa ce a fost deconectata din greseala de la aparate de un brancardier, potrivit unor surse medicale. Din primele informatii, femeia a fost confundata cu o alta pacienta, care nu mai era in viata.

Dan Stan, vicepresedintele CJ Caras-Severin, a murit dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2

Marcel Vela, ministrul de Interne, a transmis, pe pagina sa de Facebook, ca vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Caras-Severin, Dan Stan, fost subsecretar de stat in MAI, a murit, duminica, la spitalul de.

Tragedie in Teleorman: Doua persoane au murit dupa ce o masina a fost lovita de tren. Ce alcoolemie avea mecanicul de locomotiva

O masina a fost lovita de tren, duminica seara, la o trecere la nivel cu calea ferata din localitatea Plosca, din judetul Teleorman. Doua persoane au murit in urma accidentului, potrivit Inspectoratului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )