Libnet.ro
UNICEF

17:00

O femeie de origine romna din Italia a primit ordin de restrictie pentru ca si-a batut sotul

Hotnews Hotnews,
 O femeie de origine romna din Italia a primit ordin de restrictie pentru ca si-a batut sotul

Un italian in varsta de 47 de ani a depus o plangere impotriva sotiei sale, o romanca de 46 de ani, sustinand ca femeia il batea si hartuia, a anuntat politia din localitatea Monte San Giusto, adaugand ca a fost emis un ordin de restrictie pe numele femeii, potrivit publicatiei Vivere Macerata, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

O romanca din Italia a primit ordin de restrictie dupa ce si-a batut sotul italian. Ce o nemultumea permanent pe femeie

Victima, un barbat de 47 de ani din localitatea Monte San Giusto, a facut o plangere impotriva romancei si sustine ca femeia il batea.

Italia: O romanca a primit ordin de restrictie dupa ce si-a batut sotul de mai multe ori

O romanca stabilita in Italia a primit ordin de restrictie dupa ce si-a batut de mai multe ori sotul italian, informeaza Corriere Adriatico. Femeia ar fi fost suparata ca sotul, un barbat de 47.

Accident teribil pe o autostrada din Italia! Un sofer roman a condus cinci kilometri pe contrasens si a izbit puternic o alta masina. Victima, la un pas de moarte

Un accident foarte grav a avut loc pe o autostrada din Italia. Un sofer roman a condus pe contrasens fara sa isi dea seama si s-a lovit puternic cu un alt autoturism, condus regulamentar de o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )