Libnet.ro
UNICEF

20:15

Femeile din Rusia vor putea ocupa peste 350 de posturi care le-au fost interzise timp de mai bine de 30 de ani

Hotnews Hotnews,
 Femeile din Rusia vor putea ocupa peste 350 de posturi care le-au fost interzise timp de mai bine de 30 de ani

Femeile din Rusia vor putea in curand sa ocupe peste 350 de posturi care le erau interzise pe baza unor restrictii ramase neschimbate din era sovietica, relateaza The Moscow Times. continuă pe Hotnews

Romanii din strainatate vor putea trimite bani acasa fara comisioane

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat ca romanii plecati la munca in strainatate vor putea, cel mai probabil din septembrie, sa trimita bani acasa fara niciun fel de comision, prin CEC Bank.

Eugen Teodorovici, pentru toti romanii din strainatate: cum vor putea trimite bani in tara fara comision

Romanii plecati la munca in strainatate vor putea trimite bani in tara fara comision. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a precizat ca la CEC Bank se lucreaza la un produs care sa faciliteze acest tip de tranzactii incepand cu luna septembrie. Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea trimite .

NUCLEARELECTRICA, DUPA EXPLOZIA DIN RUSIA: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania

Nivelul de radiatii pe teritoriul Romaniei nu a crescut, in urma exploziei din Rusia, a afirmat, ieri, Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica, intr-o conferinta de presa, potrivit unui comunicat al companiei.

Nuclearelectrica: Nu exista o crestere a nivelului de radiatii in Romania, in urma exploziei din Rusia

Nivelul de radiatii pe teritoriul Romaniei nu a crescut, in urma exploziei din Rusia, a afirmat, miercuri, Cosmin Ghita, directorul general al Nuclearelectrica intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres. El a fost intrebat de jurnalisti daca a primit vreo informare in legatura cu incidentul din Rusia. Nu am primit niciun fel de informare decat cea de publica. Este un incident militar. Asa cum a aratat si CNCAN Comisia Nationala pentru Controlul Activitatii Nucleare - n. r. ) nu exista o crestere a nivelului de radiatii. Nici noi, la Cernavoda, unde monitorizam aceste emisii, nu am sesizat o crestere a nivelului de radiatii, a aratat Ghita.

Tarile europene sunt in alerta in urma exploziei nucleare din Rusia

Explozia din nordul Rusiei de pe 5 august, care a dus la moartea a cinci cercetatori, facea parte di.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )