Libnet.ro
UNICEF

01:06

Femeile, mai violente decat barbatii

Adevărul Adevărul,
Femeile, mai violente decat barbatii

Potrivit conventiilor sociale, femeile sunt sexul bland, insa dovezile stiintifice confirma faptul ca, intr-o relatie, femeile tind sa fie mai agresive decat barbatii. continuă pe Adevărul

Masa monetara in sens larg, cu 6,5% mai mare decat anul trecut

Masa monetara in sens larg M3) a inregistrat, la sfarsitul lunii mai, un sold de 240. 837,4 milioane lei, cu 101,9 milioane lei mai mic decat in aprilie, dar cu 6,5% mai mare decat in mai 2013 5,5% in termeni reali), a anuntat astazi Banca Nationala a Romaniei BNR).

De ce e mafia mai eficienta decat statul? Despre legile nescrise ale crimei, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Au infractorii o morala proprie? Cum functioneaza gruparile de crima organizata? Dan Antonescu, specialist in criminalistica si criminologie, si Laurentiu Gheorghe, asistent universitar la Facultata de Filosofie, vorbesc, la Adevarul Live, de la 12. 00, despre legile nescrise ale crimei si explica sunt ele mai longevive si mai eficiente decat legile statului de drept. E o oferta pe care n-o puteti refuza.

Vesti rele despre SUA. Ce se intampla cu economia Americii: Este de trei ori mai mare decat estimarile initiale

Economia Statelor Unite ale Americii a inregistrat, in primul trimestru, un declin de 2,9 la suta, cel mai mare din ultimii cinci ani. Este aproape de trei ori mai mare decat estimarile initiale, de numai un.

Cererea pentru Electrica, de peste doua ori mai mare decat oferta

ACTUALIZARE 10:24 Departamentul pentru Energie a anuntat, in urma cu putin timp, ca cererea pentru actiunile Electrica a fost de peste doua ori mai mare decat oferta. Ministrul Razvan Nicolescu a spus ca, cel mai probabil, pretul de inchidere al ofertei va fi cunoscut in aceasta seara sau maine dimineata, pentru ca a solicitat consortiului de intermediere sa aloce mai mult de 5% din transa investitorilor institutionali catre transa de retail. Domnia sa a explicat ca cererea a fost substantiala pe transa de retail si ca autoritatile sunt datoare sa incerce sa negocieze alocarea unor procente suplimentare fata de cele 5% anuntate.

Tarifele la gaze in Republica Moldova sunt cu 8% mai mari decat in Romania, dar de trei ori mai mici fata de Italia

Populatia Moldovei plateste pentru gazele naturale mai mult decat consumatorii casnici din toate statele CSI, precum si in Romania. in acelasi timp, Moldova se numara printre primele zece tari europene care au cele mai mici tarife la gazele naturale pentru populatie, arata un clasament intocmit de catre expertii de la Centrul de analiza economica RIA-Rating din Rusia.

VIDEO Ziua Drapelului, la Targoviste: Istoria Tricolorului, un simbol mai vechi decat Marea Unire

Tricolorul a aparut in secolul al XIX-lea si a devenit simbol al identitatii si unitatii nationale, fiind un urmas al vechilor steaguri de lupta din Moldova si Tara Romaneasca. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Zi a Drapelului National al Romaniei in mai 1998. Si autoritatile de la Targoviste au marcat acest eveniment.

BNR: Creditul neguvernamental, cu 0,6% mai mic decat in aprilie

Soldul creditului neguvernamental a scazut in luna mai cu 0,6% in termeni nominali si reali) fata de aprilie, pana la nivelul de 216. 945,5 milioane lei, informeaza Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )