Libnet.ro
UNICEF

10:15

SUA: Deficitul comercial in 2018, la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA: Deficitul comercial in 2018, la cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

In pofida eforturilor presedintelui Donald Trump, deficitul balantei comerciale a SUA a urcat la 621 miliarde de dolari in 2018, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Deficitul comercial al SUA a urcat la cel mai inalt nivel din ultimii 10 ani, in ciuda politicilor protectioniste ale lui Trump

Deficitul comercial al Statelor Unite a urcat in 2018 pana la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, in ciuda taxelor vamale impuse de Administratia Trump tocmai cu scopul de a micsora acest deficit, transmite agentia Reuters.

in Coreea de Nord se intoarce foametea: Productia agricola, la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu

Productia de alimente a Coreei de Nord a scazut pana la cel mai scazut nivel din ultimul deceniu din cauza dezastrelor naturale care au lovit aceasta tara izolata, deja afectata de sanctiunile internationale, a anuntat ONU miercuri, citata de Reuters.

Avocat Dr. Daniel MOREANU: Despre cel mai mare contract din istoria omenirii. Care este forta juridica a unui MoU?

Cele mai mari 2 economii ale lumii SUA si China) negociaza in aceasta perioada poate cel mai mare contract incheiat in istoria omenirii care sa puna capat asa-zisului razboi comercial declansat intre aceste doua mari puteri globale de.

Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La polul opus se afla zborul dintre Westray.

Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La polul opus se afla zborul dintre Westray.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 3,22%, cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut marti cu 0,04 puncte procentuale fata de valoarea de luni, pana la 3,22% pe an,.

Ion Tiriac, asa cum nu l-ai mai vazut... Cum a fost surprins CEL MAI BOGAT roman la Salonul Auto de la Geneva (FOTO)

Ion Tiriac, probabil cel mai bogat roman, a fost surprins intr-o ipostaza neasteptata la standul Mercedes din cadrul Salonului Auto de la Geneva, potrivit digi24. ro. Fostul tenismen, care a acumulat o avere de.

IORDACHE: in cel mai scurt timp trimitem bugetul in aceasta forma

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Florin Iordache, a anuntat, astazi, ca Parlamentul se va reuni in cel mai scurt timp dupa ce presedintele va retrimite bugetul.

De luni incepe POSTUL PASTELUI! Ce nu ai voie sa faci in cel mai lung post de peste an

Postul Pastelui incepe de luni, 11 martie, fiind cel mai lung si mai aspru dintre toate cele patru posturi importante de peste an. Traditia.

Lidl intra in batalia salariilor din retail: cel mai mic venit net va fi de 2.180 de lei

De la 1 martie 2019, cel mai mic venit brut oferit de Lidl are o medie lunara de 3. 500 lei, adica 2. 180 de lei net, suma ce include salariul si tichete de masa, bonusuri anuale de Paste si de Craciun, precum si alte tipuri de bonusuri. In plus,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )