Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fenomen astronomic impresionant. Luna va fi mai mare si mai stralucitoare decat in oricare alta noapte din an

Antena3 Antena3,
Fenomen astronomic impresionant. Luna va fi mai mare si mai stralucitoare decat in oricare alta noapte din an

Fenomenul astronomic care are loc o data la 14 luni, Super Luna, va putea fi observat pe 22 si 23 iunie. Satelitul natural al planetei noastre se afla in faza de Luna plina si va aparea mai mare si mai. continuă pe Antena3

Sambata are loc fenomenul SuperLuna: Luna va parea mai plina si mai stralucitoare decat in orice noapte din an

SuperLuna, fenomen astronomic care are loc la fiecare 14 luni, in timpul caruia satelitul natural al planetei noastre se afla in faza de Luna plina si va aparea mai mare si mai stralucitor decat in oricare alta noapte din 2013, va avea loc duminica.

Duminica are loc fenomenul SuperLuna: Luna va parea mai plina si mai stralucitoare decat in orice noapte din an

SuperLuna, fenomen astronomic care are loc la fiecare 14 luni, in timpul caruia satelitul natural al planetei noastre se afla in faza de Luna plina si va aparea mai mare si mai stralucitor decat in oricare alta noapte din 2013, va avea loc duminica.

Luna mai 2013, a treia cea mai calduroasa din istorie: Cercetatorii trag un semnal de alarma

Luna mai 2013 a fost a treia cea mai calduroasa luna mai incepand cu anul 1880, de cand se inregistreaza temperaturile, potrivit Agentiei Oceanografice si Atmosferice Americane, citata de.

Luna mai a fost a treia cea mai calduroasa la nivel planetar de la inceputul masuratorilor

Luna mai a fost a treia cea mai calduroasa la nivel planetar de la inceputul masuratorilor in 1880, in pofida faptului ca aceasta a fost destul de rece in Europa de Vest, a anuntat joi Agentia oceanografica.

Cine a facut agenda publica in luna mai, la posturile de stiri: Paula Iacob, Gabriela Vranceanu Firea, Monica Tatoiu, Mugur Ciuvica, Bogdan Chirieac, Dumitru Pelican

Paula Iacob este personalitatea feminina cu cele mai multe prezente in studiourile posturilor de stiri in luna mai, in timp ce Mugur Ciuvica este personalitatea masculina cu cele mai multe aparitii, potrivit unei monitorizari mediaTRUST, data joi publicitatii. In clasamentul prezentelor feminine, Paula Iacob este urmata de Gabriela Vranceanu Firea, Monica Tatoiu si Andreea Pora, in timp ce in clasamentul prezentelor masculine Mugur Ciuvica este urmat de Bugdan Chirieac, Dumitru Pelican si Codrin Stefanescu.

Ministrii implicati in atragerea fondurilor UE au fost laudati de Ponta. Cea mai mare absorbtie s-a inregistrat la Agricultura

Ministrii responsabili de gestionarea fondurilor europene au primit laude din partea prim-ministrului Victor Ponta. Cea mai mare absorbtie a banilor europeni s-a inregistrat la Agricultura. Ministrul Agriculturii a.

BBC: Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu ...

Romania a ascuns cel mai mare gulag pentru copii abandonati si cu dizabilitati, departe de Capitala, scriu jurnalistii de la BBC. Acestia au realizat un reportaj despre orfanii din perioada comunista, ajunsi acum la maturitate, potrivit Realitatea. net. Dupa ce dictatorul roman Nicolae Ceausescu a fost indepartat de la putere in 1989, intreaga lume a aflat despre conditiile socante in care traiau multi copii din orfelinatele tarii. Mai bine de 20 de ani mai tarziu, acei copii sunt adulti .

Facebook a schimbat radical Instagram: de unde a pornit totul si cum s-a inspirat de la cel mai mare rival al sau

Facebook a anuntat ieri cea mai mare schimbare pentru Instagram: pe langa filtre, aceasta retea sociala va avea si videoclipuri. Aceasta schimbare nu este insa intamplatoare, Facebook s-a inspirat de la cel mai mare rival al sau si a facut produsul mai bun.

Noul program al UE pentru educatie va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei

Comisarul European, Androulla Vassiliou, a mentionat ca noul program al Uniunii Europene UE) pentru educatie, formare si tineret va sprijini un numar mai mare de studenti din tarile din sudul Mediteranei, conform unui comunicat de presa.

Cea mai mare banca din Republica Moldova a ramas fara sefa

Natalia Vrabie, presedintele Moldova Agroindbank, cea mai mare banca din tara a demisionat. Consiliul Bancii urmeaza sa examineze cererea de demisie.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )