Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fenomen bizar in Romania. Mai multe pasari exotice, descoperite in Delta Dunarii

Antena3 Antena3,
Fenomen bizar in Romania. Mai multe pasari exotice, descoperite in Delta Dunarii

Zece exemplare de flamingo, grupul cel mai numeros din aceasta specie in Romania in ultimul secol, a fost observat luni de catre Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii. continuă pe Antena3

A fost prapad in Romania. Mai multe localitati au fost maturate de vijelii cu grindina

A fost prapad in toata tara. Furtunile au lovit cu furie in mai multe judete, iar viiturile au distrus zeci de gospodarii.

Mai multe magazine din mall-uri raman inchise luni si marti. Care este motivul

Mai multe magazine din mall-uri, afiliate Organizatiei Patronale a Retailerilor din Romania RORETAIL) au anuntat vineri ca refuza sa deschida magazinele luni si marti, desi acest lucru este permis o data cu masurile de relaxare.

VIDEO Inundatii pe mai multe strazi din municipiul Buzau, dupa ploaia torentiala de luni seara

O ploaie torentiala care a durat cateva zeci de minute a provocat, luni seara, inundatii pe mai multe strazi din municipiul Buzau. Sistemul de canalizare s-a dovedit a fi ineficient din cauza precipitatiilor abundente. S-a circulat cu dificultate in mai multe cartiere din oras iar in mai multe zone de case apa a patruns in gospodarii.

Mai multe cartiere din Beijing in carantina, dupa aparitia unui focar de coronavirus

Mai multe cartiere din Beijing au fost plasate in carantina, dupa aparitia unui focar de coronavirus la o piata din vecinatate.

Horoscop zilnic, 13 iunie 2020. Astazi, influentele lui Marte se vor resimti pentru mai multe zodii

Soarele formeaza joi un patrat impotriva lui Neptun visator, aducand sentimente de deziluzie in noi insine si, pe partea pozitiva. in aceasta zi, este esential sa gasim momente linistite si sa exersam sinele. Horoscop pentru 13 iunie 2020 Oamenii trebuie sa isi readuca viata la un fel de normalitate, dar cu conjunctia lui Marte cu .

Relatiile dintre NATO si Ucraina intra intr-o noua era. Cu noul statut, Kievul va participa la mai multe exercitii si va avea un acces mai mare la informatii clasificate

NATO a intrat intr-un parteneriat mai strans cu Ucraina, care avea de acum statut de partener de oportunitati sporite in relatia cu Alianta. in baza noilor relatii, Kievul va putea participa la mai multe.

Din cauza bauturii, a avut mai multe probleme! Oana Zavoranu, dezvaluiri despre Costin Marculescu

Moartea lui Costin Marculescu a venit ca un soc in seara zilei de 11 iunie, in cadrul emisiunii lui Dan Capatos, Xtra Night Show. De la aflarea vestii tragediei se scrie in toata presa romaneasca despre trecutul acestuia si despre modul cum si-a trait viata, alaturi de prieteni. Din cauza bauturii, a avut mai multe .

Un fost angajat al Agentiei Antidrog s-a dat drept agent CIA pentru a insela mai multe companii. Metoda care i-a adus peste 4 milioane de dolari

Un fost purtator de cuvant al DEA Drug Enforcement Agency) a marturisit in instanta ca s-a dat drept agent sub acoperire al CIA Central Intelligence Agency) pentru a insela mai multe companii, a anuntat joi Departamentul Justitiei din SUA.

Gheorghe Piperea: Decesele cauzate de cancer, de 30 de ori mai multe decat cele de coronavirus

Gheorghe Pipera spune ca numarul romanilor morti de cancer in primele luni ale anului s-a triplat in acest an. Piperea spune ca numarul deceselor provocate de cancer e de 30 de ori mai mare decat cel cauzate de coronavirus.

OpenAI lanseaza primul produs comercial, un AI cu mai multe aptitudini lingvistice

Marele laborator de inteligenta artificiala OpenAI, care a adus sub aceeasi umbrela oameni si investitii de la mai multi giganti din domeniul tehnologiei, si-a lansat, in sfarsit, oficial primul produs.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )