Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fenomene tsunami in Marea Neagra. Cele mai mari cutremure urmate de valuri uriase care au maturat tarmul

Adevărul Adevărul,
Fenomene tsunami in Marea Neagra. Cele mai mari cutremure urmate de valuri uriase care au maturat tarmul

Marea Neagra nu a fost lipsita, in cursul istoriei, de fenomene tsunami, chiar daca amploarea acestora nu a fost una semnificativa. continuă pe Adevărul

Moscova crede in Big Brother: Vladimir Putin si locotenentii sai pun la punct unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video

Una dintre cele 10 reguli de baza pentru spionii occidentali care voiau sa se infiltreze in Moscova, in perioada Razboiului Rece, nu privi inapoi pentru ca nu esti niciodata singur este astazi mai actuala ca oricand, singura diferenta fiind aceea ca nu e vorba doar despre straini, ci si despre 12,6 milioane de locuitori ai capitalei Rusiei. Capitala dispune de unul dintre cele mai mari sisteme de supraveghere video din lume, care va fi dotat acum cu un software performant de recunoastere faciala.

Una dintre cele mai mari companii europene de transport feroviar de marfa, PKP Cargo din Polonia, este interesata sa cumpere trei jucatori de pe piata romaneasca

PKP Cargo din Polonia, al doilea cel mai mare transportator de marfa pe calea ferata in UE, poarta discutii pentru a cumpara pachete de actiuni la trei companii locale, scrie polandin. com. PKP Cargo este un gigant, are afaceri anuale de 1,1 miliarde euro si 23. 000 de angajati. Compania are un rol important pe Drumul Feroviar al Matasii, mai ales ca peste 2. 000 de trenuri China - Europa tranziteaza Polonia in fiecare an.

Un calugar pe patul de moarte, despre una dintre cele mai mari nevointe

Parintele Teofil Paraian a povestit in cartea Pentru cealalta vreme a vietii noastre o pilda foarte importanta pentru crestini. in Pateric se spune ca un parinte, ce era in fata mortii, era foarte se.

Guvernul da 5 milioane de lei pentru lucrarile la canalul Dunare-Marea Neagra, afectat de o alunecare de teren

Guvernul a decis, in sedinta de luni, suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu 5 milioane de lei pentru efectuarea in regim de urgenta a unor lucrari de investitii la taluzul de pe malul stang al Canalului Dunare-Marea Neagra, afectat de.

Efectele OUG 114: Importuri triple de gaze Preturi mai mari la gazele din productia interna

Importurile de gaze au fost in august de 3,5 ori mai mari decat cele din aceeasi luna a anului trecut. Importurile sunt mai mari si pe fondul scumpirii gazelor din productia interna. Spre deosebire de alti ani, gazele naturale romanesti au ajuns sa fie mult mai scumpe decat cele din import.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

PSRM si ACUM au cele mai multe mandate in CMC

Dupa alegerile locale generale din 20 octombrie, Partidul Socialistilor si Blocul electoral ACUM au cele mai multe mandate in Consiliul municipal Chisinau. Conform rezultatelor preliminare, PSRM va avea 22 de mandate de consilier, iar ACUM 19, transmite IPN cu referire la alegeri. md.

Alegeri locale in Republica Moldova: Socialistii au castigat in cele mai multe raioane

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a castigat alegerile locale de duminica in cele mai multe raioane, conform datelor publicate de Comisia Electorala Centrala CEC).

ONU: Septembrie, luna in care au fost inregistrate cele mai multe decese in randul civililor din Yemen

Septembrie a fost luna in care s-au inregistrat cele mai multe decese in randul civililor in Yemen, anul acesta, insa violentele au scazut recent si exista motive de speranta, potrivit oficialilor ONU, scrie New York Post.

Andrei Nastase, dupa inchiderea sectiilor de votare: Au fost poate cele mai importante alegeri

Candidatul Blocului ACUM la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a declarat, dupa inchiderea sectiilor de votare, ca aceste alegeri au fost cele mai importante din ultimii ani. Potrivit lui, scrutinul s-a desfasurat in conditii mult mai bune decat anterior si fara incidente semnificative.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )