Libnet.ro
UNICEF

09:30

Fenomenul bizar care a aparut in Marea Neagra. Apa sangerie care i-a socat pe oameni

Playtech Playtech,
Fenomenul bizar care a aparut in Marea Neagra. Apa sangerie care i-a socat pe oameni

Plajele Marii Negre au fost inghitite de valuri rosii. Fenomenul a fost constatat in urma unor sesizari referitoare la o posibila poluare. Fenomen bizar pe Marea Neagra: microorganismele care produc valuri rosii in urma sesizarilor primite la Garda Nationala de Mediu Comisariatul Judetean Constanta in cursul zilei de 17 noiembrie, referitoare la o posibila . continuă pe Playtech

Popescu: Romgaz negociaza cu americanii preluarea participatiei detinute de Exxon la Marea Neagra

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat miercuri ca Romgaz negociaza cu americanii de la Exxon preluarea intregului pachet de actiuni pe care acestia il detin la Neptun Deep din Marea Neagra.

Primele condamnari in dosarul Cocaina de la Marea Neagra. Ce pedeapsa au primit cei doi sarbi prinsi de DIICOT

Magistratii au pronuntat o primasentintain dosarul Cocainade la Marea Neagra, dosar in care au fost trimisi in judecata nu mai putin de saisprezece persoane. Printre acestea se afla.

Condamnari in dosarul Cocaina de la Marea Neagra. O tona de droguri, pierduta in valuri

16 persoane au fost trimise in judecata, in luna iulie, in dosarul Cocaina de la Marea Neagra, in care o retea transfrontaliera de crima organizata si trafic de droguri a fost desctructurata cu sprijinul DEA si Interpol.

VIDEO Operatiunea Rapid Falcon. US Army simuleaza interventia rapida cu rachete la un atac la Marea Neagra

Armata americana, prin Regimentul 77 Artilerie, simuleaza interventia rapida la un atac la Marea Neagra. Joi, doua baterii de performante rachete HIMARS vor fi aduse din Germania cu avioane de transport strategic la Baza Mihail Kogalniceanu. in numai cateva ore acestea vor ajunge la poligonul de la Capu Midia se vor executa trageri.

Prima condamnare in cazul tonei de cocaina de la Marea Neagra

Prima condamnare in cazul tonei de cocaina pierdute, anul trecut, in Marea Neagra. Cei doi carausi sarbi prinsi anul trecut de autoritati au fost condamnati la cate 9 ani si 4 luni de inchisoare pentru trafic international de droguri, relateaza Digi24.

General american, fost comandant al fortelor NATO din Europa: Situatia la Marea Neagra a devenit si mai ingrijoratoare PLUS: Ce va insemna administratia Biden pentru NATO si apararea in Europa

Zona Marii Negre a devenit si mai ingrijoratoare pentru NATO in ultimii ani, iar alianta Nord Atlantica are unele carente in zona si in alte locuri pe care trebuie sa le remedieze, este de parere generalul american r) Curtis Mike Scaparrotti, fost comandant suprem al fortelor NATO in Europa SACEUR). Scaparrotti apreciaza ca Romania a facut prin modernizare fortelor sale pasi indrazneti, dar NATO si SUA au nevoie de a intari capabilitatile din zona Marii Negre, Polonia si tarile Baltice. Cat de mult va conta pentru NATO si apararea in Europa schimbarea administratiei de la Washington?.

Fenomen spectaculos pe Marea Neagra: microorganismele care produc valuri rosii

In zona tarmului s-au format asa-zisele valuri rosii. Este vorba de aparitia unui microorganism care da culoare apei marii, spun agentii Garzii de Mediu Constanta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )