Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ferma din Marea Britanie, cerere controversata pentru englezi: Trebuie sa vorbeasca fluent romana

Antena3 Antena3,
Ferma din Marea Britanie, cerere controversata pentru englezi: Trebuie sa vorbeasca fluent romana

O firma a postat site-ul proiectului guvernamental Culege pentru Marea Britanie un anunt controversat in care subliniaza ca cei interesati trebuie sa vorbeasca fluent bulgara sau romana. continuă pe Antena3

Cum a fost prins un hot roman intors din Marea Britanie? Detaliul care l-a dat de gol

Un hot roman, care s-a intors din Marea Britanie, a fost prins de politistii din tara, dupa ce acestia au descoperit mai multe genti in spatele masinii.

Boris Johnson urmeaza sa reduca implicarea Huawei in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson intentioneaza sa reduca implicarea Huawei in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie ca urmare a pandemiei cauzate de noul coronavirus, sustine The Telegraph.

Dat de gol de linguri si furculite. Cum a fost prins un hot roman intors din Marea Britanie

Un roman intors din Marea Britanie a fost arestat de politisti dupa ce acesta a fost prins cu mai multe genti in care se aflau bunuri furate din sudul Angliei. Printre acestea s-au regasit argintarie, bijuterii sau medalii de razboi.

CORONAVIRUS |Boris Johnson a anuntat redeschiderea graduala a scolilor din Marea Britanie, incepand cu 1 iunie

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat ca scolile din tara vor incepe sa se redeschida din 1 iunie. Decizia vine dupa saptamani intregi de negocieri si discutii intre guvernanti si liderii de.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului. Este cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Marea Britanie: 118 decese in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, cel mai mic numar anuntat din martie

Oficialitatile din Marea Britanie au anuntat ca in ultimele 24 de ore au fost inregistrate 118 de decese din cauza coronavirusului. Acesta este cel mai mic numar anuntat incepand din luna martie.

Coronavirus |Marea Britanie vrea sa impuna carantina institutionalizata pentru toate persoanele care intra in tara din 8 iunie. Masura a atras numeroase critici

Marea Britanie doreste sa impuna o noua masura pentru a opri raspandirea coronavirusului. incepand cu data de 8 iunie, oamenii care sosesc in tara vor trebui sa petreaca 14 zile in carantina, dupa cum.

Marea Britanie va plasa in carantina calatorii veniti din strainatate, incepand din 8 iunie, pentru prevenirea transmiterii COVID-19

Marea Britanie va plasa in carantina calatorii care vor sosi din strainatate incepand din 8 iunie, a anuntat vineri ministrul de Interne Priti Patel, o masura despre care companiile aeriene au avertizat ca le va devasta sectorul, transmite Reuters.

Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale, din 8 iunie

Marea Britanie va introduce masura carantinarii obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii, incepand cu 8 iunie.

Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru sosirile internationale

Marea Britanie va introduce carantina obligatorie pentru calatorii veniti din afara tarii incepand cu 8 iunie, o masura despre care companiile aeriene au avertizat ca va devasta industria, a anuntat vineri ministrul de Interne britanic Priti Patel, potrivit Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )