Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fermele de pasari, controlate de ANSVSA dupa o alerta de gripa aviara in mai multe tari europene

Antena3 Antena3,
Fermele de pasari, controlate de ANSVSA dupa o alerta de gripa aviara in mai multe tari europene

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) face controale la fermele de pasari, dupa ce a fost informata, de Comisia Europeana, de confirmarea mai multor focare de. continuă pe Antena3

Autoritatile sanitare, in alerta: gripa aviara a revenit

Autoritatile sanitare europene sunt in alerta: gripa aviara a revenit in cateva tari din vestul continentului. Este vorba de o noua tulpina a virusului, fatala pentru pasari, dar care ar putea.

ANSVSA controleaza fermele de pasari, dupa o alerta de gripa aviara in UE

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) face controale la fermele de pasari, dupa ce a fost informata, de Comisia Europeana, de confirmarea mai multor focare de gripa aviara in Germania, Olanda si Marea.

Alerta de gripa aviara in Olanda. Controale la numeroase ferme

Autoritatile olandeze efectueaza luni controale in mai multe ferme de pasari din centrul tarii, dupa ce o tulpina inalt patogena a virsului gripei aviare a fost descoperita intr-o crescatorie din regiune, relateaza AFP.

Alerta de gripa aviara: ANSVSA, in control la fermele de pasari

Autoritatea Sanitara Veterinara ANSVSA) face controale la fermele de pasari, dupa ce a fost informata, de Comisia Europeana, de confirmarea mai multor focare de gripa aviara in Germania, Olanda si Marea Britanie, transmite Mediafax.

Gripa aviara se intoarce in Europa. Autoritatile sunt in alerta iar OMS cere atentie sporita

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a lansat un apel la Geneva, solicitand atentie sporita dupa depistarea unor cazuri de gripa aviara la unele ferme de pasari din Europa. Institutia a aratat insa ca pana acum nu au fost cazuri de transmitere la om si a asigurat ca sansele de raspandire a bolii sunt reduse. Cu toate acestea, virusul a pus autoritatile pe jar, tulpina fiind una mai agresiva.

Gripa aviara pune din nou pronleme. Reactia OMS

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a lansat, marti, la Geneva, un apel la atentie sporita dupa depistarea unor cazuri de gripa aviara in ferme de pasari din Europa, dar a asigurat ca nu exista .

OMS cere atentie sporita privind gripa aviara

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a facut astazi apel in Geneva la atentie sporita, dupa depistarea unor cazuri de gripa aviara in ferme de pasari din Europa, informeaza presa straina. Totusi, OMS a dat asigurari ca nu exista pericole serioase legate de raspandirea bolii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )