Libnet.ro
UNICEF

13:15

Fermierii sa livreze produse restaurantelor din Bucuresti - idee de afacere admisa intr-un accelerator de business

Hotnews Hotnews,
 Fermierii sa livreze produse restaurantelor din Bucuresti - idee de afacere admisa intr-un accelerator de business

Doi studenti vor sa faca o platforma digitala de logistica, prin care sa ajute fermierii din jurul Bucurestiului sa livreze produse agro-alimentare restaurantelor din Capitala. Acum, proiectul tinerilor a fost admis in acceleratorul de afaceri Future Makers, care ofera mentorat si sansa de a obtine premii de pana la 20. 000 de euro in total. continuă pe Hotnews

Sectorul 4, cel mai sigur din Bucuresti. Primarul Daniel Baluta: Siguranta si dezvoltarea merg mana in mana. Suntem singurii care avem patrula scolara (VIDEO)

In urma unor statistici publicate de Politia Capitalei, aflam ca printre cele mai sigure comunitati din Bucuresti se afla si sectorul 4. Aici, coeficientii de criminalitate au scazut in ultimii cinci ani, cu.

Business report Cat valoreaza capitala dacilor, Sarmizegetusa Regia... in lei. Harta chiriilor pe cartiere din Bucuresti. BCE ii arata BNR-ului ce trebuie sa faca pentru a creste creditarea. Cat curent electric produce Romania

Cat valoreaza astazi capitala dacilor, Sarmizegetusa Regia. in lei. * Harta chiriilor pe cartiere din Bucuresti: unde poti sa locuiesti cel mai ieftin. * Orban: Peste 7. 000 de firme au beneficiat de programul IMM Invest, plafonul fiind de 6 miliarde de lei. * BCE ii arata BNR-ului ce trebuie sa faca pentru a creste creditarea: Finanteaza mai ieftin bancile care isi mentin sau cresc nivelul de creditare pentru companii si persoane fizice. * Cat curent electric produce Romania. Mai putin decat ar putea. * Relansarea economica post-Covid cu mai multe viteze: Ritmuri diferite pentru economii diferite si criteriul rapiditatii de reactie.

Daniel Baluta: Primaria Sectorului 4 ridica cea mai moderna statie ISU din Bucuresti

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna unitate de interventie pentru situatii de urgenta din Romania, ce va oferi angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU-BIF).

O banca a sters peste 43.000 CHF si a inchis creditul unei familii din Bucuresti. Cum a rectionat consumatorul

O familie cu trei copii, care isi achita cu dificultati ratele la doua credite denominate in CHF, la doua banci diferite, a obtinut in cadrul Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar CSALB) stergerea completa a unei datorii si reducerea cu 30% a unui alt imprumut, se arata intr-un comunicat al Centrului. Toate acestea s-au intamplat in mai putin de jumatate de an din momentul depunerii primei cereri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )