Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Baluta: Primaria Sectorului 4 ridica cea mai moderna statie ISU din Bucuresti

B1 B1,
Daniel Baluta: Primaria Sectorului 4 ridica cea mai moderna statie ISU din Bucuresti

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna unitate de interventie pentru situatii de urgenta din Romania, ce va oferi angajatilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov ISU-BIF). continuă pe B1

in Sectorul 4 se construieste cea mai moderna pasarela pietonala din Capitala

In Sectorul 4 al Capitalei, condus de primarul Daniel Baluta, va fi construita cea mai moderna pasarela pietonala din Bucuresti. Este vorba despre constructia pasarelei Popesti Vest, ce va deservi zona de sud.

Sectorul 4, cea mai mare scadere a criminalitatii din Capitala

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a prezentat pe Facebook o statistica a Politiei Romane din care reiese ca sectorul pe care acesta il conduce este singurul din Capitala care a avut o scadere a criminalitatii.

Surpriza de proportii! Va candida Monica Anisie la Primaria sectorului 2? Cum a raspuns ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a comentat duminica, la Antena 3, zvonul potrivit caruia ar putea candida din partea liberalilor pentru Primaria sectorului 2. Raspunsul a fost o adevarata surpriza. Saptamana trecuta, AEP a propus organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie.

Astazi este solstitiu de vara. Traditii si obiceiuri in cea mai lunga zi din an

Astazi este solstitiu de vara, cea mai lunga zi din an, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. Solstitiul reprezinta cele doua momente ale anului cand Soarele se afla la cea mai mare sau la cea mai mica inaltime fata de ecuator.

Cea mai mare scoala de agenti de politie din Romania nu poate organiza admitere in acest an din cauza pandemiei

Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar din Campina, cea mai mare de acest gen din tara, nu va mai organiza, cel mai probabil, in acest an o sesiune de admitere din cauza pandemiei de coronavirus.

Cum puteti alege cea mai buna oferta de gaze naturale in doi pasi

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a pus la dispozitia consumatorilor un comparator al ofertelor-tip de furnizare a gazelor naturale, dar si un ghid practic al folosirii acestuia, cu ajutorul caruia consumatorii pot alege cea mai buna oferta.

VIDEO Foundation, pe Apple TV+. Cea mai complexa lucrare a lui Isaac Asimov devine serial

Foundation sau Fundatia este cea mai elaborata serie de carti a scriitorului SF Issac Asimov. Acum, va ajunge pe micile ecrane prin intermediul celor de la Apple. Gigantul american face eforturi.

ANALIZA EULER HERMES PENTRU TRIMESTRUL SECUND AL ACESTUI AN: Romania va infrunta cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani

Euler Hermes: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica de 5,5% * Criza generata de pandemie scoate in evidenta slabele fundamente economice Economia Romaniei va inregistra, in trimestrul al doilea din acest an, cea mai grava contractie trimestriala din ultimii 20 de ani si, mai mult decat atat, o scadere constanta a PIB-ului pana in primul trimestru al anului 2021, estimeaza specialistii Euler Hermes, intr-o analiza remisa Redactiei.

Romania intra in recesiune: va avea cea mai grava scadere economica din ultimii 20 de ani

Romania va avea cea mai grava scadere economica trimestriala din ultimii 20 de ani, considera economistii Euler Hermes, precizand ca scaderea constanta a PIB-ului se va inregistra pe tot parcursul acestui an, ceea ce inseamna intrarea in recesiune.

Solstitiu de vara 2020: Traditii si obiceiuri. Azi e cea mai lunga zi din an

Duminica, 21 iunie, este solstitiu de vara, cea mai lunga zi din an, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. in traditia populara, solstitiul de vara este asociat cu sarbatoarea Sanzienelor, cunoscuta in popor si ca Dragaica, celebrata pe 24 iunie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )