Libnet.ro
UNICEF

07:45

Fermierii romani, acces facil la fonduri europene: 15 milioane de euro disponibile

Playtech Playtech,
Fermierii romani, acces facil la fonduri europene: 15 milioane de euro disponibile

Nu mai putin de 15 milioane de euro din fonduri europene sunt disponibile pentru fermierii romani. Cu documentatia potrivita, acestia isi pot asigura culturile in fata unui numar mare. continuă pe Playtech

Fonduri europene: 15 milioane Euro pentru fermieri, sa-si asigure culturile la seceta si alte fenomene. Perioada de inscriere 2020 si Ghidul solicitantului

Fermierii din Romania vor putea beneficia de fonduri europene in valoare totala de 15 milioane de euro, pentru asigurarea culturilor agricole, printr-o noua linie de finantare pentru care s-a anuntat oficial perioada de inscriere.

Canotorii romani isi reiau cantonamentul dupa 15 mai. Cum si-au mentinut tonusul acasa in ultimele doua luni?

Dupa doua luni in care s-au antrenat in siguranta, acasa, insa sub stricta supraveghere a antrenorilor, sportivii din Lotul Roman de Canotaj isi vor relua pregatirea la Complexul Sportiv National Snagov dupa data de 15 mai.

Extensia din Alba Iulia a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca se modernizeaza cu fonduri europene

In cadrul unui proiect REGIO 2014-2020, Extensia Alba Iulia a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca UTCN)va beneficia de peste 1,9 milioane euro pentru modernizarea si dotarea infrastructurii de educatie a extensiei din Alba Iulia apartinand UTCN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )