Libnet.ro
UNICEF

12:00

Fonduri europene: 15 milioane Euro pentru fermieri, sa-si asigure culturile la seceta si alte fenomene. Perioada de inscriere 2020 si Ghidul solicitantului

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene: 15 milioane Euro pentru fermieri, sa-si asigure culturile la seceta si alte fenomene. Perioada de inscriere 2020 si Ghidul solicitantului

Fermierii din Romania vor putea beneficia de fonduri europene in valoare totala de 15 milioane de euro, pentru asigurarea culturilor agricole, printr-o noua linie de finantare pentru care s-a anuntat oficial perioada de inscriere. continuă pe Hotnews

Studiu: Romania are nevoie de 700 de milioane de euro pentru tranzitia spre o energie verde Cu cat este eliminat mai repede carbunele, cu atat mai ieftin

Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru tranzitia justa a zonelor miniere afectate de eliminarea treptata a carbunelui din sistemul energetic pana in 2030, arata un nou studiu coordonat de reteaua de think-tank-uri SE3T. net, la care au contribuit EPG si Bankwatch Romania. Investitiile pot fi obtinute din Mecanismul de Tranzitie Justa, din care Romania va putea mobiliza 757 milioane euro.

STUDIU: Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru eliminarea treptata a carbunelui

Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru tranzitia justa a zonelor miniere afectate de eliminarea treptata a carbunelui din sistemul energetic pana in 2030.

U nou proiect cu fonduri europene la Blaj: peste 6 milioane de euro pentru biblioteca, 5 km de strazi si spatii verzi

Cu o valoare totala de aproape 29 milioane lei, un nou contract de finantare intra in implementare si propune investitii in lucrari ce asigura imbunatatirea infrastructurii din Municipiul Blaj.

Fonduri europene 2020: De luni, 4 mai, firmele vor putea sa ceara cei 200.000-1 milion Euro pentru afaceri POR 2.2-IMM

Firme mici si mijlocii IMM) din 18 judete vor putea depune online, incepand de luni, 4 mai, proiectele pentru fondurile europene de cate 200. 000-1 milion de euro, pentru afaceri din domenii diverse, de la IT la confectii, in cadrul liniei de finantare POR 2.

IN MARTIE 2020: MADR a incasat 35,6 milioane euro de la Comisia Europeana pentru sumele utilizate de la buget

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) a incasat, miercuri, 35,6 milioane euro, reprezentand rambursarea Comisiei Europene pentru sumele utilizate de la bugetul de stat, in luna martie 2020, in contul subventiilor pe suprafata aferente anului 2019, informeaza institutia.

UE contribuie cu 1 miliard euro pentru gasirea unui vaccin impotriva COVID-19

Uniunea Europeana s-a angajat luni sa finanteze cu 1 miliard de euro initiativa de cercetare globala a vaccinurilor si tratamentul pentru coronavirus, a declarat sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Franta si Germania au anuntat ca vor contribui cu 500 milioane euro, respectiv 525 milioane euro.

Grupul DIGI doneaza catre mai multe spitale din tara echipamente medicale de peste 1,6 milioane de euro si un laborator de testare RealTimePCR

Grupul DIGIRCSRDS a anuntat miercuri ca va dona catre Ministerul Sanatatii si municipalitatile din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Oradea si Timisoara, 60 de kituri pentru ventilare mecanica, indispensabile in tratamentul cazurilor critice de COVID-19, aflate la terapie intensiva. Acestea includ ventilatoare, infuzomate, injectomate, monitoare, ecografe, paturi. Echipamentele, in valoare de peste 1,6 milioane euro, au fost cumparate de companie direct de la producatorul MinRay si vor ajunge in Romania in etape, pe parcursul lunilor mai si iunie 2020.

Financial report Economiile europene ar putea fi lovite de un al doilea val de somaj. Legile protectiei datelor- minunate, dar pacat ca nu sunt aplicate. Comisia vrea 7,5 miliarde euro pentru a accelera raspunsul la pandemie

Financial Times: Economiile afectate de criza ar putea fi lovite de un al doilea val de somaj * The Guardian: Legile protectiei datelor sunt minunate. Pacat ca nu sunt aplicate * Les Echos: Comisia vrea sa stranga 7,5 miliarde de euro pentru a accelera raspunsul la pandemia de Sars-Cov-2 * Il Giornale: Revelatia socanta a autopsiilor: Ce se intampla in interiorul corpului.

MINISTERUL AGRICULTURII: Romania poate cheltui 80 de milioane de euro pentru sprijinul fermierilor si procesatorilor

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a afirmat ca Romania poate cheltui 80 de milioane de euro, suma care nu a fost utilizata din masuri mai putin accesate, pentru sprijinul fermierilor si procesatorilor.

120 milioane euro - totalul sanctiunilor aplicate in primele 45 de zile ale starii de urgenta

Peste 600 de milioane leiaproximativ 120 milioane euro) reprezinta cuantumul amenzilor aplicate de organele de ordine de la inceputul starii de urgenta - 16 aprilie - si pana la sfarsitul saptamanii trecute. Suma a fost anuntata de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, care a mai spus ca, pentru nerespectarea ordonantelor militare, au fost sanctionate308. 859 de persoane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )