Libnet.ro
UNICEF

01:05

FEST-FDR 2020 transforma Nationalul din Timisoara in epicentrul teatrului romanesc

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
FEST-FDR 2020 transforma Nationalul din Timisoara in epicentrul teatrului romanesc

Teatrul National din Timisoara lanseaza, la inceputul lunii septembrie, in deschiderea stagiunii 2020 2021, cea de-a XXV-a editie a celui mai important festival dedicat dramaturgiei romanesti, plasate in context european, Festivalul European al Spectacolului Timisoara. Festival al Dramaturgiei Romanesti FEST-FDR). Dedicat, deopotriva, evolutiei spectacolului de teatru romanesc si publicului sau, Teatrul National raspunde acestui . continuă pe Ceaşca de Cultură

CORONAVIRUS |Focar de COVID-19 la o gradinita privata din Timisoara: Cate focare sunt active in judetul Timis

Un focar de coronavirus a fost depistat la o gradinita privata din Timisoara, unde trei copii si doua ingrijitoare au fost testati pozitiv cu COVID-19. in total, la nivelul judetului Timis, exista sapte.

Focar de COVID-19 la o gradinita privata din Timisoara

Un focar de COVID-19 a fost depistat la o gradinita privata din Timisoara, unde s-au imbolnavit trei copii si doua ingrijitoare. Numarul focarelor active din Timis a ajuns astfel la sapte.

Ferma 2020. Secretele concurentilor din echipa Orasenilor. Ce s-a aflat acum

Au crescut la oras, iar viata lor a fost legata de confort si tehnologie. Iata care sunt cele mai frumoase amintiri care i-au format, dar si ce secrete ascund acestia. Secretele concurentilor din echipa Orasenilor Astfel, Paul Diaconescu nu uita lectiile primite de la bunici, dar si modul in care a simtit libertatea pentru primaa .

FOTOUn centru RMN pentru copii din Timisoara arata ca o nava spatiala. Aparat superperformant din America

A fost amenajat noul centru RMN pentru copii la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Sectia arata spectaculos.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )