Libnet.ro
UNICEF

05:15

FOTOUn centru RMN pentru copii din Timisoara arata ca o nava spatiala. Aparat superperformant din America

Adevărul Adevărul,
FOTOUn centru RMN pentru copii din Timisoara arata ca o nava spatiala. Aparat superperformant din America

A fost amenajat noul centru RMN pentru copii la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara. Sectia arata spectaculos. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Focar de COVID-19 la o gradinita privata din Timisoara: Cate focare sunt active in judetul Timis

Un focar de coronavirus a fost depistat la o gradinita privata din Timisoara, unde trei copii si doua ingrijitoare au fost testati pozitiv cu COVID-19. in total, la nivelul judetului Timis, exista sapte.

Focar de COVID-19 la o gradinita privata din Timisoara

Un focar de COVID-19 a fost depistat la o gradinita privata din Timisoara, unde s-au imbolnavit trei copii si doua ingrijitoare. Numarul focarelor active din Timis a ajuns astfel la sapte.

VIRGIL MUSTA, MEDIC AL SPITALULUI DE BOLI INFECTIOASE DIN TIMISOARA: Consider ca e bine ca elevii sa revina la scoala

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, care a vindecat aproape 700 de pacienti cu COVID - 19, este de parere ca ar fi bine ca elevii sa revina la scoala, insa recomanda precautie si concentrare pe prevenirea formelor grave de boala atat la copii, cat si la familiile acestora.

Ludovic Orban, despre dublarea alocatiilor: Din punctul nostru de vedere, am asigurat respectarea sensului legii. Am stabilit cresterea etapizata. Problema alocatiilor pentru copii a fost o Cenusareasa pentru PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca din punctul de vedere al Guvernului este repectat spiritul legii care prevede dublarea alocatiilor pentru copii, Executivul stabilit dublarea acestora in mod etapizat.

Parlamentul a respins OUG privind majorarea cu 20% a alocatiilor pentru copii: Daca legea va fi promulgata de presedinte, alocatiile se dubleaza de la 1 septembrie

Camera Deputatilor a respins, miercuri, in calitate de for decizional, Ordonanta de Urgenta a Guvernului care prevede majorarea cu 20% a alocatiilor pentru copii, incepand din 1 august. Decizia a fost luata cu.

LUCIAN ROMASCANU: Astazi va fi dat votul de respingere a OUG privind cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a spus ca astazi va fi dat votul decizional, in plenul Camerei Deputatilor, privind respingerea OUG care prevede cresterea etapizata a alocatiilor pentru copii.

Schimbare de look pentru Cristina Siscanu. Cum arata acum sotia lui Madalin Ionescu

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, si-a facut o schimbare de look radicala. Aceasta s-a tuns scurt si recunoaste ca niciodata nu a avut parul la astfel de dimensiuni. Schimbare de look pentru Cristina Siscanu Cristina Siscanu si-a uimit fanii cu noua aparite. Satena s-a tuns scurt si este mandra de noul ei look. M-am .

Testari gratuite Babes-Papanicolau pentru femeile din Sectorul 1

Complexul Multifunctional Caraiman al Primariei Sectorului 1 efectueaza gratuit, incepand de joi, pentru femeile din aceasta zona administrativa, testul Babes-Papanicolau si examenul secretiei.

Romanii continua sa amane reintoarcerea la munca in strainatate. Cati au aplicat pentru joburile din afara si cele mai cautate tari

Daca in ceea ce priveste numarul de aplicari pentru joburile din Romania luna iulie a adus un nou record istoric, pentru locurile de munca din afara tarii numarul de aplicari continua sa scada, potrivit eJobs. Astfel, luna trecuta, au fost inregistrate aproximativ 23. 000 de aplicari pentru joburile din strainatate, mai putin fata de luna precedenta, dar si fata de aceeasi luna a anului trecut. Concret, au fost 13. 000 de candidati care au cautat un loc de munca in strainatate.

200 de lei pe zi pentru parintii din Romania. Cum beneficiaza de banii de la Stat

Romania, in plina pandemie, a intrat in febra Alegerilor Locale 2020, ceea ce inseamna multe promisiuni electorale, de-o parte si de alta. Cam asa am puteaciti si noul demers al Guvernului Orban, prin ultima Ordonanta de Urgenta? Ramane sa elucidam acest aspect in randurile ce urmeaza. Un proiect de Ordonanta de Urgenta extrem de important .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )