Libnet.ro
UNICEF

07:45

Festival medieval in una dintre cele mai frumoase cetati din Romania

Adevărul Adevărul,
Festival medieval in una dintre cele mai frumoase cetati din Romania

Cetatea din Oradea imbraca straie de sarbatoare in acest weekend, cand are loc cea mai bogata editie a Festivalului Medieval, in orasul de pe Cris urmand sa ajunga 450 de domnite si cavaleri, din Romania, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Ucraina, Ungaria si Cehia, care vor da spectacole si vor purta lupte crancene. continuă pe Adevărul

Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligatii ale Reginei

Meghan Markle si Regina Elisabeta a II-a calatoresc tot mai mult impreuna, iar intre cele doua se creaza o legatura tot mai speciala. Regina Elisabeta ii va oferi lui Meghan Markle si una dintre obligati.

Imaginile BOMBA au fost date publicitatii: Cu cine s-a sarutat pasional MIHAI BENDEAC! E una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania...

Mihai Bendeac s-a sarutat pasional cu actrita Veronica Gheorghe la iUmor, dupa ce actrita l-a provocat. Dupa ce a spus mai multe glume si ar fi trebuit sa se dezbrace, Veronica Gheorghe l-a sarutat pe Mihai.

Cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii. Vacanta pe plaja sau in padurile cu arbori seculari

In Delta Dunarii sunt cele mai intinse plaje, cu cel mai fin nisip, paduri cu arbori seculari. Este locul unde intalnesti pelicanul cret, unde navighezi printre nuferi sau unde poti admira gospodarii traditionale ale lipovenilor si haholilor care s-au stabilit pe aceste meleaguri in urma cu sute de ani.

Razboinica Alina, de la Exatlon pe podiumul de moda: Cele mai fierbinti ipostaze in care ai vazut-o vreodata (FOTO)

Alina Pana a fost una dintre cele mai apreciate Razboinice de la Exatlon. Si asta datorita formelor perfecte pe care le afisa in costum de baie. Dupa show, Alina a fost asaltata de propuneri de a deveni.

Zece dintre cele mai spectaculoase lacuri din Romania. Apele cu culori uimitoare ascunse in munti si inconjurate de peisaje care-ti taie respiratia

Romania detine o colectie impresionanta de lacuri, unele dintre ele unice in lume. Ascunse in munti sau inconjurate de peisaje ce-ti taie respiratia, lacurile din Romania sunt unele dintre principalele atractii turistice in timpul verii.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

La doar 20 de ani, Anca Turcasiu aparea nud in pelicula Miss Litoral. iti mai amintesti cum arata frumoasa artista? - GALERIE FOTO

Anca Turcasiu, in varsta de 48 de ani, este una dintre cele mai admirate femei din Romania. indragita artista a aparut topless in Miss Litoral, un film care s-a bucurat de un succes incredibil prin.

La doar 20 de ani, Anca Turcasiu a facut furori in Miss Litoral. iti mai amintesti cum arata frumoasa artista? - GALERIE FOTO

Anca Turcasiu, in varsta de 48 de ani, este una dintre cele mai admirate femei din Romania. indragita artista a aparut topless in Miss Litoral, un film care s-a bucurat de un succes incredibil prin.

IMAGINI INDECENTE cu principalul actor din Las fierbinti: Decizia care arunca in aer cel mai popular serial din Romania (FOTO)

Interpreta Geaninei din Las Fierbinti, actrita Anca Dumitra, este una dintre cele mai apreciate vedete de la PRO TV. Anca Dumitra s-a nascut pe 31 august 1987 si face parte din echipa serialului Las Fierbint.

REZULTATE BAC 2018. Liceul din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10

Cele mai multe medii de 10 - cinci la numar - au fost la Colegiul National Gheorghe Lazar trei dintre elevi sunt la profilul matematica-informatica, unu la stiinte ale naturii si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )