Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii. Vacanta pe plaja sau in padurile cu arbori seculari

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii. Vacanta pe plaja sau in padurile cu arbori seculari

In Delta Dunarii sunt cele mai intinse plaje, cu cel mai fin nisip, paduri cu arbori seculari. Este locul unde intalnesti pelicanul cret, unde navighezi printre nuferi sau unde poti admira gospodarii traditionale ale lipovenilor si haholilor care s-au stabilit pe aceste meleaguri in urma cu sute de ani. continuă pe Adevărul

Festival medieval in una dintre cele mai frumoase cetati din Romania

Cetatea din Oradea imbraca straie de sarbatoare in acest weekend, cand are loc cea mai bogata editie a Festivalului Medieval, in orasul de pe Cris urmand sa ajunga 450 de domnite si cavaleri, din Romania, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Ucraina, Ungaria si Cehia, care vor da spectacole si vor purta lupte crancene.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Care sunt cele mai mari pensii din MAI, platite in aprilie

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in luna aprilie, sunt cuprinse intre circa 20. 000 de lei si aproape 18. 000 de lei net, fiind incasate de un colonel si noua chestori, toti pensionati din.

Top 10 cele mai valoroase branduri din industria fashion! Oscar de la Renta depaseste Gucci si Louis Vuitton!

Modul de a ne imbraca ne defineste personalitatea si simtim mereu nevoia de a arata cat mai bine pentru a ne intari increderea in persoana noastra. Cautam acea stare care sa ne faca sa ne simtim de parca am defila pentru cea mai importanta prezentare de moda din lume, doar ca podimul nostru este viata de zi cu zi. Iata lista celor mai valoroase branduri de lux din lume din industria fashion.

Top 10 telefoane: cele mai rapide modele din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu [].

Imaginile BOMBA au fost date publicitatii: Cu cine s-a sarutat pasional MIHAI BENDEAC! E una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania...

Mihai Bendeac s-a sarutat pasional cu actrita Veronica Gheorghe la iUmor, dupa ce actrita l-a provocat. Dupa ce a spus mai multe glume si ar fi trebuit sa se dezbrace, Veronica Gheorghe l-a sarutat pe Mihai.

Doliu in sportul romanesc! A murit omul de care se leaga cele mai mari performante din istoria CS Rapid

Mihai Zaharia, fostul presedinte al Clubului Sportiv Rapid, a murit la varsta de 75 de ani. Fost atlet de performanta, acesta a condus CS Rapid timp de 21 de ani, intre 1990 si 2011, perioada in care giuleste.

HOROSCOP. Mariana Cojocaru si cele mai ghinioniste zodii din luna iulie

Intram in Luna Iulie, Luna Racului de Apa. Aspectele saptamanii sunt: 1. Un Marte extrem de agresiv care ne poate da toate planurile peste cap. Luna in Descrestere care vizeaza sanatatea. Mercur.

Top 10 smartphone-uri: care sunt cele mai rapide telefoane mobile din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu [].

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )