Libnet.ro
UNICEF

18:00

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis este dedicat VICTIMELOR din clubul Colectiv

România Liberă România Liberă,
Festivalul de Arta Contemporana Metropolis este dedicat VICTIMELOR din clubul Colectiv

Festivalul de Arta Contemporana Metropolis, care se defasoara in Parcul Herastrau din Bucuresti, este dedicat memoriei victimelor din clubul Colectiv. continuă pe România Liberă

CNA recomanda televiziunilor sa nu filmeze priveghiurile si inmormantarile victimelor din Colectiv

Consiliul National al Audiovizualului CNA) recomanda televiziunilor sa nu filmeze si sa nu difuzeze imagini de la priveghiurile si de la ceremoniile funerare ale victimelor tragediei din clubul Colectiv, transmite Mediafax.

CNA le interzice televiziunilor sa difuzeze imagini de la ceremoniile funerare ale victimelor din Colectiv

Consiliul National al Audiovizualului CNA) recomanda televiziunilor sa nu filmeze si sa nu difuzeze imagini de la priveghiurile si de la ceremoniile funerare ale victimelor tragediei din clubul Colectiv. Consiliul va monitoriza daca televiziunile respecta aceasta recomandare.

Doua noi state membre UE ofera ajutor victimelor din clubul Colectiv

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, a anuntat vineri, intr-o precizare legata de incendiul din clubul Colectiv postata pe site-ul ec. europa. eu, ca inca doua state membre - Portugalia si Cehia - si-au exprimat dorinta de a ajuta victimele din Romania, alaturandu-se astfel Belgiei, Olandei, Germaniei si Israelului .

inselaciune in numele victimelor din Colectiv in Galati

Angajatii unui post de televiziune din Galati au sesizat politia despre faptul ca o persoana, care s-a dat drept angajat al respectivei institutii media, a deschis un cont si indeamna populatia sa contribuie cu sume de bani pentru a ajuta victimele incendiului de la Bucuresti, dar ca acea persoana nu lucreaza la televiziune.

INML: Am suspendat toate taxele aferente serviciilor medico-legale in cazul victimelor din Colectiv

Taxele aferente serviciilor medico-legale de imbalsamare si cosmetizare pentru victimele accidentului de la clubul Colectiv au fost suspendate, prin decizia conducerii, anunta, marti, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici INML) din Bucuresti, potrivit Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )