Libnet.ro
UNICEF

00:07

Festivalul Enescu 2017. Repin demonstreaza ca nimic nu este imposibil la vioara!

România Liberă România Liberă,
Festivalul Enescu 2017. Repin demonstreaza ca nimic nu este imposibil la vioara!

Intalnirea cu orice orchestra care provine din Rusia sau din perimetrul ex-sovietic se constituie intr-un eveniment de seama. Asa va fi peste timp sau macar cateva decenii de acum incolo. Sectorul cultural a fost intotdeauna respectat, indiferent de cine a carmuit destinele acestui spatiu, creandu-se o traditie care, datorita eficientei, dainuieste peste secole. continuă pe România Liberă

Festivalul Enescu 2017, laudat in presa internationala pentru concertul de deschidere

Festivalul International George Enescu 2017 este laudat in presa internationala pentru concertul de deschidere, din 2 septembrie, in cadrul caruia dirijorul Vladimir Jurowski si London Philharmonic.

Concertul sustinut de Pittsburgh Symphony Orchestra, la Festivalul Enescu 2017, va incepe cu o mica intarziere

Concertul sustinut de Pittsburgh Symphony Orchestra, sub bagheta dirijorului Manfred Honeck programat pentru seara de 7 septembrie la ora19. 30, la Sala Mare a Palatului, in cadrul Festivalului Enescu 2017.

Amatorii de muzica pot dirija Orchestra de Sticla, la Festivalul Enescu 2017

Spatiul public este transformat prin creatie. Artisti, organizatii, oameni cu idei participa cu proiecte pentru a aduce publicului din Capitala lucrari de arta contemporana, ateliere, tururi George Enescu si alte evenimente inedite, inspirati de muzica si de personalitatea compozitorului George Enescu.

Festivalul Enescu 2017. Sir Bryn Terfel, cuceritorul

Organizatorii Festivalului George Enescu s-au descurcat de minune in privinta inlocuirii recitalului celebrului pianist Lang Lang, indisponibil. Au ales sa invite un artist la fel de faimos, bas-baritonul galez Bryn Terfel, de peste 25 de ani vedeta a marilor scene de opera, a podiumurilor de concert, stapanul unui repertoriu impresionant.

Festivalul Enescu 2017. Bucuresti Creativ: Vernisajul expozitiei kitchpunk 69, Iioanei Doubleye

Intre 2 si 24 septembrie, Galeria Rotenberg-Uzunov invita publicul concertelor programate in Festivalul International George Enescu si pe oricine vrea sa priveasca arta contemporana,.

FESTIVALUL ENESCU 2017. Agenda Zilei - 6 septembrie. Ce puteti vedea

Evenimentele de astazi din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si concerte.

Amatorii de muzica vor putea admira Orchestra de Sticla, la Festivalul Enescu

Spatiul public este transformat prin creatie. Artisti, organizatii, oameni cu idei participa cu proiecte pentru a aduce publicului din Capitala lucrari de arta contemporana, ateliere, tururi George Enescu si alte evenimente inedite, inspirati de muzica si de personalitatea compozitorului George Enescu.

Debut in forta la Festivalul George Enescu 2017, cu Oedipe, Jurowski si multimedia

Zece minute de aplauze, numarate pe ceas, astfel s-a incheiat concertul care a deschis sambata, 2 septembrie, editia 2017 a Festivalului George Enescu. Atat au durat omagiile pe care o sala plina le-a oferit celor care au pus in scena celebra opera a compozitorului roman, Oedipe, intr-o varianta moderna, cu o proiectie multimedia care a surprins.

Horia Andreescu dirijeaza asta-seara Orchestra Nationala a Rusiei, la Sala Palatului, in Festivalul Enescu

Orchestra Nationala a Rusiei, dirijata de Horia Andreescu, va avea in program lucrari de Ginestera, Enescu, Sir James MacMillan si Ceaikovski, asta seara, de la ora 20. 00, la Sala Mare a Palatului, in cadrul Festivalului George Enescu. Solist va fi violonistul Vadim Repin.

Festivalul Enescu, editia 2017. Evenimentele de joi, 7 septembrie

Evenimentele de joi, 7 septembrie, din cadrul Festivalului International George Enescu, editia 2017. CONCERTE EVENIMENT Seria Recitaluri si.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )