Libnet.ro
UNICEF

08:30

Festivalul de Film de la Cannes a debutat cu proiectia filmului Marele Gatsby

B1 B1,
Festivalul de Film de la Cannes a debutat cu proiectia filmului Marele Gatsby

A inceput cea de-a 66-a editie a Festivalului de Film de la Cannes. Evenimentul a debutat miercuri seara cu proiectia mult asteptatului lungmetraj Marele Gatsby, o ecranizare spectaculoasa a romanului omonim. continuă pe B1

Splendoare in ploaie, la CANNES!

Festivalul de Film de la Cannes a debutat cu o mare furtuna, care a stricat planurile organizatorilor. Cu toate acestea, seara de gala a continuat conform programului cu proiectia peliculei The Great Gatsby. Starurile s-au luptat cu umbrelele si cu ploaia pe covorul rosu, iar printre marile vedete prezente se numara Leonardo DiCaprio, Nicole Kidman, Cindy Crawford, Juliane Moore, Freida Pinto sau Carey Mulligan. Continue reading .

Cannes 2013, un festival de film sub semnul literaturii

Stralucitorul Festival de Film de la Cannesa debutat aseara cu proiectia filmului Marele Gatsby, dupa romanul omonim al lui F. Scott Fitzgerald.

Cocktailurile inspirate de Marele Gatsby

Lumea imaginata de americanul F. Scott Fitzgerald a devenit treptat sursa de profit pentru comerciantii din domeniul hotelier si couturierii europeni. Retetele de cocktailuri inspirate de Marele Gatsby reprezinta ultimul moft al unei industrii ce se hraneste cu opulenta afisata a anilor 700;20.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )