Libnet.ro
UNICEF

22:31

Festivalul filmului latino-american, la Muzeul Taranului din Capitala.

România Liberă România Liberă,
Festivalul filmului latino-american, la Muzeul Taranului din Capitala.

Festivalul filmului latino-american, care include 15 lungmetraje si documentare, va avea loc in perioada 20 - 27 mai, la Studioul Horia Bernea de la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti, informeaza institutia, informeaza Mediafax. Evenimentul, organizat de Grupul Misiunilor Latino-americane si Caraibiene in Romania GRULAC) si Muzeul National al Taranului Roman, constituie un mesaj de apropiere de Romania din partea regiunii atat de vaste si diverse a Americii Latine, un subcontinent cu . continuă pe România Liberă

Festivalul Filmului Latino-American se va desfasura la Muzeul Taranului Roman intre 20 si 27 mai

Sala Horia Bernea a Muzeul National al Taranului Roman va gazdui in perioada 20 27 mai, Festivalul Filmului Latino-American in cadrul caruia vor fi prezentate 15 lungmetraje si documentare, se arata.

CBRE Romania: Volumul de tranzactii pe piata de birouri din Capitala, in crestere cu 18%

Activitatea de tranzactionare pe piata spatiilor de birouri in primul trimestru al acestui an a crescut cu 18% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Raportului CBRE Romania despre piata spatiilor de birouri din Capitala.

Elev injunghiat in omoplat, la un liceu din Capitala

Un elev a fost injunghiat de un coleg, miercuri dimineata, la Liceul Tehnologic Mecanica Fina din Capitala. La fata locului a venit un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor si un echipaj al.

PERCHEZITII la o clinica privata din Capitala: 11 medici si asistente, acuzati ca au ...

Noua medici si doua asistente au fost ridicati, joi dimineata, in urma mai multor perchezitii la o clinica privata din Capitala. Actiunea este coordonata de politistii din cadrul Directiei de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Actiunea vizeaza destructurarea unei grupari infractionale, formata din 11 membri, specializata in decontari ilegale de servicii medicale, prin falsificarea de .

O suta de batrani din Capitala primesc bratari inteligente pentru a cere ...

O suta de persoane varstnice din Capitala vor primi bratari si alte dispozitive cu ajutorul carora vor putea apela, din orice colt al casei, la un call center, pentru a primi asistenta in caz ca au vreun accident sau cineva le intra in locuinta prin efractie, in cadrul unui proiect-pilot, informeaza Mediafax. Proiectul se desfasoara in urma unui parteneriat semnat miercuri de primarul Capitalei Sorin Oprescu si Fundatia Barilife, reprezentata de fondatorul acesteia, Moti Bari. Concret, prin .

Val de violente in scolile din Capitala. Un elev de la Colegiul Tehnic Miron Nicolescu a fost injunghiat

Un elev de la Colegiul Tehnic Miron Nicolescu din Capitala a fost injunghiat in picior de un alt elev de liceu, pe Bulevardul Metalurgiei, din Sectorul 4. Tanarul a fost transportat la spitalul Grigore.

Un elev de la Colegiul Miron Nicolescu din Capitala a fost injunghiat de un alt ...

Un elev de la Colegiul Tehnic Miron Nicolescu din Capitala a fost injunghiat in picior de un alt elev de liceu, pe Bulevardul Metalurgiei, din Sectorul 4, au declarat miercuri, pentru Mediafax, surse din Politie. Potrivit surselor citate, victima este elev in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Miron Nicolescu, de pe Bulevardul Metalurgiei. Din primele informatii reiese ca acesta a fost injunghiat in picior de un elev in clasa a X-a, iar acestia ar fi colegi. Elevul injunghiat primeste .

Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate, transmite Mediafax.

Perchezitii la un centru medical privat din Capitala: Medici acuzati ca eliberau retete false pe care apoi le decontau

Politistii Directiei de Investigare a Fraudelor din IGPR efectueaza, joi dimineata, perchezitii la centrul medical privat Eurosanity din sectorul 1, fiind vizati membrii unei grupari specializate in decontari ilegale de servicii medicale, au declarat surse din Politie citate de Mediafax. Potrivit politistior, gruparea infractionala formata din 11 membri este suspectata ca, actionand pe raza Capitalei, ar fi creat, in perioada 2011- 2012, un prejudiciu de aproximativ 200. 000 de euro, prin falsificarea de documente medicale si evaziune fiscala.

Un elev a fost injunghiat langa un liceu din CAPITALA.

UPDATE: Elevul din clasa a IX-a de la Liceul Mecanica Fina a recunoscut ca si-a injunghiat colegul mai mare cu un cutit, in timpul unei altercatii pe terenul de sport, unde jucau fotbal, informeaza Mediafax. Initial acesta a spus ca l-a impins si elevul din clasa a XIII-a s-a lovit intr-o tabla, au spus reprezentantii scolii. Elevul din clasa a IX-a si-a recunoscut fapta, dupa ce initial a spus ca si-a impins colegul din clasa a XIII-a, iar acesta s-a lovit intr-o tabla, au declarat pentru .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2539 seconds )