Libnet.ro
UNICEF

05:30

Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Hotnews Hotnews,
Protest spontan la Posta Romana: Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Factorii postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Protest spontan la Posta Romana: Peste 1.500 de factori postali din 21 de oficii din Capitala protesteaza, refuzand sa plece pe teren/Conducerea Postei: Se va pastra echilibrul intre drepturile salariale si volumul de prestatii postale realizate fa

Peste 1. 500 de postasi din 21 de oficii din Bucuresti au intrerupt lucrul, nemultumiti ca cei din conducerea Companiei Nationale Posta Romana vor sa impuna un numar de zile neplatite si sa reduca programul de lucru pentru toti salariatii, a declarat pentru Mediafax liderul sindical Matei Bratianu. Conducerea Postei a declarat pentru HotNews. ro rezultatele normarii din 2011 au fost verificate impreuna cu reprezentantii sindicatelor care recunosc inregistrarea unui excedent de personal raportat la volumul de munca si ca prin aplicarea acestei normari se va pastra echilibrul intre drepturile salariale si volumul de prestatii postale realizate fara a se recurge la disponibilizari colective. UPDATE Conducerea Postei Romane pentru HotNews. ro: De la inceputul acestui an in Posta Romana nu au avut loc disponibilizari colective in randul angajatilor. De la inceputul acestui an, pe cale naturala pensionari, demisii, etc. ), personalul angajat a scazut de la 32. 887 angajati la 32. 005 la data de 13 mai 2013).

Protest spontan la Posta Romana: Peste 1.500 de factori postali din 21 de oficii din Capitala protesteaza, refuzand sa plece pe teren

Peste 1. 500 de postasi din 21 de oficii din Bucuresti au intrerupt lucrul, nemultumiti ca cei din conducerea Companiei Nationale Posta Romana vor sa impuna un numar de zile neplatite si sa reduca programul de lucru pentru toti salariatii, a declarat pentru Mediafax liderul sindical Matei Bratianu.

Protest la Posta Romana. Sute de angajati au iesit in strada, nemultumiti de taierile salariale

Sute de angajati ai Companiei Nationale Posta Romana protesteaza in acest moment, refuzand sa mai lucreze. Oamenii sunt nemultumiti de diminuarea programului de lucru si implicit a.

Protest la Posta Romana. Zeci de angajati au iesit in strada, nemultumiti de taierile salariale

Zeci de angajati ai Companiei Nationale Posta Romana protesteaza in acest moment. Oamenii sunt nemultumiti de salariile mici si se tem ca vor fi dati afara. Aproape 20 de oficii postale din.

Protest spontan la Posta Romana. Peste 1.500 de factori postali de la mai multe oficii din Capitala au refuzat sa plece pe teren

Peste 1000 de angajati ai Companiei Nationale Posta Romana protesteaza in acest moment, refuzand sa mai lucreze. Oamenii sunt nemultumiti de diminuarea programului de lucru si implicit a.

Protest spontan al postasilor de la mai multe oficii din Bucuresti

Postasii mai multor oficii din Capitala au refuzat sa plece luni pe teren, nemultumiti ca si-ar putea pierde locurile de munca, acestia sustinand ca singurele solutii identificate de conducerea Companiei Posta Romana sunt disponibilizarile si neplata orelor suplimentare lucrate.

Pacaleli in farfurie: Salata Caesar sau o friptura de vita cu garnitura care preparat are mai multe calorii?

Salatele par alegerea cea mai buna la restaurant atunci cand tinem dieta, dar, in realitate, undele dintre acestea au mai multe calorii decat o friptura cu garnitura, atrag atentia nutritionistii.

Mai multe personalitati au fost decorate in numele regelui Mihai

Principesa Margareta a decorat astazi, la Castelul Peles din Sinaia, mai multe personalitati in numele regelui Mihai.

Trei tineri suspectati ca au incendiat mai multe masini, dati in urmarire internationala

Trei tineri din judetul Botosani suspectati ca in urma cu un an au incendiat mai multe masini au fost dati in urmarire internationala, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventiva in lipsa, informeaza Mediafax.

Hunedoara: Protest spontan la Mina Paroseni; minerii s-au blocat in subteran

O suta de mineri din schimbul II de la Mina Paroseni s-au blocat, vineri seara in subteran, nemultumiti ca termocentralele nu mai preiau carbunele extras de la aceasta unitate miniera, din cauza lipsei comenzilor, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )