Libnet.ro
UNICEF

10:00

Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in Mega Mall prin Programul National Cantus Mundi

România Liberă România Liberă,
Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in Mega Mall prin Programul National Cantus Mundi

Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in Mega Mall prin Programul National Cantus Mundi. continuă pe România Liberă

Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in Promenada Mall prin Programul Cantus Mundi

Festivalul International George Enescu 2019 rasuna in Sun Plaza prin Programul National Cantus Mundi

Corul Madrigal deschide seria concertelor de noapte din Festivalul International George Enescu

Festivalul George Enescu 2019: Lumea in armonie - Peste 2.500 dintre cei mai valorosi artisti ai lumii vor prezenta la Bucuresti 84 de concerte si recitaluri timp de 23 de zile

Mai este foarte putin pana la editia 2019 aFestivalului International George Enescu. Evenimentul muzical de prestigiu internationalva avea loc in perioada31 august - 22 septembrie 2019 in.

Tiriac Leasing asigura transmisia online a Festivalului International George Enescu

Tiriac Leasing, unul dintre liderii pietei de leasing din Romania, parte a Grupului Tiriac, este si anul acesta partener al Festivalului International George Enescu si va asigura transmisia online, prin live streaming, a concertelor si recitalurilor programate a se desfasura la Ateneul Roman si Sala Palatului, in perioada 31 august-22 septembrie, potrivit unui comunicat al companiei.

Adevarul.ro va transmite live concerte din Festivalul Enescu. Primul concert va fi transmis sambata, de la 22.30, de la Ateneu: La Cetra d Orfeo Ay Amor!

Sambata, 31 august, se deschide Festivalul International George Enescu. Adevarul. ro va trasminte live anumite concerte din Festival. in prima zi, de la ora 22. 30, la Ateneul Roman, va putea fi audiat un program sub genericul La Cetra D`Orfeo -Ay Amor!, in cadrul seriei Concertele de la miezul noptii. Michel Keustermans semneaza conducerea si aranjamentele muzicale. La concert participa Corul National de Camera Madrigal Marin Constantin.

Pe urmele lui Enescu prin Bucuresti in 16 tururi ghidate in programul Festivalul e pretutindeni, asociat Festivalului International George Enescu 2019

O serie de 16 tururi ghidate vor avea loc in capitala cu prilejul Festivalului International George Enescu, invitandu-i pe bucuresteni, si turisti deopotriva, pe urmele lui Enescu prin oras. Tururile ghidate se.

PORTRET Dirijorul Vladimir Jurowski, directorul artistic al festivalului George Enescu: Pentru un muzician, cea mai buna terapie e linistea

Celebrul dirijor Vladimir Jurowski, directorul artistic al festivalului George Enescu, a inceput sa se remarce in domeniu inca din tinerete, debutul sau international petrecandu-se pe cand avea doar 23 de ani. O persoana spirituala si un fatalist, dirijorul crede in puterea terapeutica a muzicii, insa mai degraba pentru cei care nu lucreaza in domeniu, muzicienii gasind vindecarea mai degraba in liniste.

Cum poti vedea si asculta concertele de la Festivalul George Enescu, oriunde te-ai afla

Anul acesta, Samsung sarbatoreste trei ani de parteneriat cu Festivalul George Enescu, iar prin intermediul aplicatiei dARe by Samsung, va pune la dispozitia tuturor posesorilor de smartphone-uri posibilitatea de a vedea si asculta concertele festivalului.

Is Anybody In? Enescu 2019 Is About to Begin

Mai e foarte putin pana cand epitoma muzicii clasice Simfonia nr. 9de Beethoven cantata de orchestra considerata a fi cea mai buna din lume) va deschide Festivalul Enescu 2019.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )