Libnet.ro
UNICEF

18:30

Festivalul International Vara Magica se incheie pe 21 august, dupa 13 concerte cu sali arhipline

România Liberă România Liberă,
Festivalul International Vara Magica se incheie pe 21 august, dupa 13 concerte cu sali arhipline

Pe 21 august se va incheia a opta editie a Festivalului International Vara Magica, ultimul concert. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 21 AUGUST. Doua zodii se bucura de oportunitati rare! Profitati!

Horoscop 21 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 21 august Berbec Daca nu esti intr-o relatie, exista sanse mari sa incepi sa te simti atras de o persoana speciala.

HOROSCOP 21 AUGUST. Dorintele se implinesc pentru nativii unei zodii! Sansa unica!

Horoscop 21 august. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 21 august. Horoscop Berbec Lucrurile se mai schimba de la o zi la alta, ca atare, daca nu demult ai pornit pe o cale noua, azi.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 21 august. Temperaturi caniculare

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie indica o noua prognoza pentru ziua de miercuri, 21 august. Meteorologii arata ca vremea va fi deosebit de calda in majoritatea regiunilor de pe teritoriul Romaniei. Afla care sunt temperaturile maxime si minime inregistrate! Vremea in toata tara Temperaturile sunt din nou in crestere, astfel ca vremea va .

HOROSCOP rune pentru 21 august. Leii trebuie sa se bazeze pe incredere pentru a-si atinge scopul, Capricornii se simt impliniti

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 21 august 2019. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o.

Festivalul international de folclor Hora mare se incheie duminica seara

Cea de a XXVII-a editie a Festivalului international de folclor Hora mare se incheie duminica seara cu un regal de muzica si dans din 8 tari. Evenimentul, desfasurat sub egida CIOFF Consiliul International de Organizare a Festivalurilor Folclorice si Arta Traditionala, partener al UNESCO a reunit timp de 7 zile unii dintre cei mai talentati interpreti, dar si maestrii ai dansului.

BAC 2019. Sesiunea de toamna care va incepe miercuri, 21 august

BAC toamna 2019. BACALAREAT sesiunea august - septembrie 2019. Aproximativ 800 de candidati din judetul Teleorman s-au inscris pentru a sustine examenul de Bacalaureat in sesiunea de toamna care va incepe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )