Libnet.ro
UNICEF

12:15

Festivalul Spellground 2016 nu va avea loc: care au fost motivul deciziei si cand va fi reprogramat evenimentul

Adevărul Adevărul,
Festivalul Spellground 2016 nu va avea loc: care au fost motivul deciziei si cand va fi reprogramat evenimentul

Festivalul Spellground, care trebuia sa aiba loc intre 12 si 14 august, nu va mai avea loc, din motive de surprapunere cu perioada de doliu national. continuă pe Adevărul

Pedeapsa pe care v-am pregatit-o este dura. ISIS anunta locurile in care vor avea loc noile atentate

Statul Islamic a facut noi anunturi cu privire la atentatele care vor avea loc. Filiala egipteana a jihadistilor a anuntat intr-o inregistrare video ca urmatoarea tinta este capitala Italiei, Roma,.

Situatie extrema! O femeie nu a facut dus timp de 30 de ani. Care a fost motivul

O britanica de 35 de ani din Liverpool nu a facut dus si nu a mai intrat in cada timp de 30 de ani, din cauza unei fobii pe care a capatat-o in copilarie, scrie libertatea. ro. La.

Problemele nu se mai termina la Rio: Organizatorii au pierdut cheile de la stadionul unde va avea loc ceremonia de deschidere (VIDEO)

Problemele organizatorilor Jocurilor Olimpice de vara de la Rio de Janeiro par sa nu se mai termine niciodata dupa ce, vineri, au fost pierdute chiar cheile de la intrarea Stadionului Maracana, acolo unde trebuie.

Dupa o noapte de dragoste cu iubita sa trebuie sa dea declaratii la Politie. Care este motivul ce il inculpa pe tanar

Dupa ce a petrecut o noapte cu iubita sa, un tanar din Constanta are de dat explicatii la Politie. Acesta a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat cu propunerea de arestare preventiva dupa ce a ici.

Situatie incredibila pentru Laura Bretan daca va castiga Americas Got Talent. Premiul de un milion de dolari ar putea sa-l primeasca abia peste ...40 de ani! Care este motivul invocat de americani

Concursurile de talent sunt un bun prilej pentru cei care isi doresc o cariera artistica, dar si sa castige sume importante de bani, doar ca lucrurile nu merg mereu asa cum trebuie. Laura Bretan, f.

Circulatie feroviara blocata intre Craiova si Drobeta-Turnu Severin. Care este motivul

Circulatia feroviara este blocata, marti, intre Craiova si Drobeta-Turnu Severin, din cauza unei locomotive care a deraiat in statia Valea Alba.

Spellground Festival, anulat de doliul national. Cel mai asteptat festival de la mare va fi reprogramat pentru 2017

Organizatorii Festivalului Spellground au anuntat in seara de vineri, 5 august, ca manifestarea nu va mai avea loc. Decizia a fost luata dupa decretarea doliului national in ziua de 13 august, prilejuit de funeraliile la Curtea de Arges a reginei Ana. Data cade exact in mijlocul evenimentului programat in weekendul 12-14 august.

Australia modifica oficial coordonatele de pe hartile actuale. Care este motivul

Intreg continentul australian s-a deplasat, in ultimii 22 de ani, cu 1,5 metri, din cauza miscarii placilor tectonice, depasind coordonatele de pe hartile actuale. Din acest motiv, guvernul a anuntat ca latitudinea si longitudinea tarii vor fi modificate oficial, pentru a reflecta noua pozitie a continentului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )