Libnet.ro
UNICEF

01:05

Festivalul Woodstock 50, anulat cu cateva saptamani inainte de data stabilita pentru eveniment

Hotnews Hotnews,
 Festivalul Woodstock 50, anulat cu cateva saptamani inainte de data stabilita pentru eveniment

Festivalul care ar fi marcat a 50-a aniversare a renumitului Woodstock, planificat pentru luna august, a fost anulat oficial miercuri, din cauza unor obstacole neprevazute, potrivit organizatorilor, scrie The Guardian. continuă pe Hotnews

Festivalul Woodstock 50 a fost anulat oficial. Mesajul transmis de organizatori

Festivalul aniversar Woodstock, care urma sa aiba loc in perioada 16 - 18 august, a fost anulat oficial miercuri, 31 iulie, cand toate partile implicate au fost notificate.

Cazul tinerei britanice avertizate sa nu mai iroseasca timpul politiei, cu doar cateva saptamani inainte sa fie ucisa

Un fost ofiter de politie din Marea Britanie si-a aparat decizia de a avertiza o adolescenta sa nu mai iroseasca timpul politiei, cu cateva saptamani inainte sa fie ucisa de fostul ei iubit, in cadrul audierii in fata unei comisii de disciplina, potrivit BBC.

Macron se va intalni cu Putin pe data de 19 august, cu doar cateva zile inainte de summitul G7

Presedintele francez Emmanuel Macron urmeaza sa se intalneasca la Fort de Bregancon cu omologul sau rus, Vladimir Putin, pe data de 19 august, cu doar cateva zile inainte de summitului G7, care este programat sa se desfasoare la Biarritz, Franta, informeaza agentia Bloomberg, citata de Mediafax.

Cosmina a disparut cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal. Din fericire, a fost gasita in viata, dar fata refuza sa se intoarca acasa

Cu doua saptamani inainte ca Alexandra sa fie rapita si ucisa de monstrul din Caracal, o alta tanara disparea de acasa. Cosmina Ionela Vladdin orasul Ianca, judetul Braila, disparea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )