Libnet.ro
UNICEF

14:45

Festivitati de Ziua Nationala a Romaniei, in comunitatile romanesti din Spania, Italia si Israel

România Liberă România Liberă,
Festivitati de Ziua Nationala a Romaniei, in comunitatile romanesti din Spania, Italia si Israel

In perioada 27 noiembrie - 4 decembrie 2016, in Spania, Israel si Italia vor avea loc festivitati cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, organizate de Institutul Eudoxiu Hurmuzachi pentru romanii de pretutindeni si Institutul Cultural Roman. continuă pe România Liberă

Targul de Craciun din Cluj, deschis de Ziua Nationala a Romaniei. Programul pe zile

Reprezentantii administratiei clujene au montat casutele de la Targul de Craciun din Piata Unirii care se va deschide pe 1 Decembrie, de Ziua Nationala. Acolo veti putea asculta colinde, va veti putea incalzi la un vin fiert cu scortisoara sau ceai cu cei dragi.

Ziua nationala a Romaniei, pe meleaguri europene. Montaniarzii de la Jurasic Park vor sa urce pe varfulSn283;382;ka (1603 m)

Plecand de la exemplul anului 2015, cand Ziua nationala a Romaniei a fost serbata pe cel mai inalt varf din Cipru varful Olympus1852 mmuntii Troodos), montaniarzii damboviteni grupati in cadrul Asociatiei Chindia Jurasic Park, in parteneriat cu Asociatia Ecologica Floare de Colt, si-au propus ca in acest an sa ajunga in Republica Ceha.

La Moscova si Sankt Petersburg se danseaza romaneste de Ziua Nationala a Romaniei

Intre 27 noiembrie si 4 decembrie, Ansamblul Folcloric Tara Vrancei, institutie de cultura aflata in subordinea consiliului local si Primariei Focsani se va afla in Federatia Rusa.

Scandal inainte de Ziua Nationala. Desi a fost invitata la festivitati, Gabriela Firea NU recunoaste

Scandal pe Ziua Nationala. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca Ministrul Apararii a invitat-o in nume personal la festivitatile de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, in timp ce.

Focus pe Romania de Ziua Nationala: Ce programe pregateste PrimaTV de 1 decembrie

Prima TV sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei cu filme romanesti, o editie speciala Focus pe Romania si o editie de sarbatoare a emisiunii culinare Mama mea gateste mai bine.

Restrictii de trafic pentru organizarea paradei militare de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat maine, in zona Pietei Arcului de Triumf, pentru pregatirea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, dar si joi, 1 Decembrie, pentru defilarea oficiala, potrivit unui comunicat al Brigadei Rutiere a Capitale.

Restrictii de trafic pentru organizarea paradei militare de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat duminica, in zona Pietei Arcului de Triumf, pentru pregatirea paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei, dar si joi, 1 Decembrie, pentru defilarea oficiala, scrie News. ro.

Restrictii de circulatie in Alba Iulia, de Ziua Nationala, in perioada 30 noiembrie 1 decembrie 2016

Primaria Alba Iulia anunta strazile pe care sunt restrictii de circulatie in perioada 30 noiembrie 1 Decembrie, date fiind manifestarile ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei.

Klaus Iohannis nu a invitat persoanele cu probleme penale la parada militara si receptia de Ziua Nationala. Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta nu vor participa la ceremonie. Gabriela Firea: Nu am fost invitata si nici probleme penale n

Persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada militara care va fi organizata de Ziua Nationala a Romaniei la Arcul de Triumf si nici la receptia organizata de seful statului la Palatul Cotroceni, a anuntat, joi, purtatoarea de cuvant a presedintelui Klaus Iohannis.

De Ziua Nationala Unionistii vor fi la Bruxelles pentru a cere solidaritate

Pe data de 1 decembrie Diaspora din Romania si Republica Moldova se va reuni la Bruxelles pentru a cere, de Ziua Nationala, solidaritate. Unirea Romaniei cu Republica Moldova nu este doar responsabilitatea noastra ci a intregului spatiu european.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )