Libnet.ro
UNICEF

01:06

Fetele de la HEAVEN lanseaza un nou videoclip pentru single-ul ISTERIA feat. Glance!

Devorator Monden Devorator Monden,
Fetele de la HEAVEN lanseaza un nou videoclip pentru single-ul ISTERIA feat. Glance!

Cele trei frumoase fete din rai: Adina, Roxana si Aliana aka Heaven, lanseaza astazi, alaturi de mai vechiul lor colaborator, Glance, noul videoclip pentru single-ul Isteria. Cu un succes nebun peste hotare, fetele de la HEAVEN au lansat in aceasta vara single-ul Good Times, o piesa energica cu un mesaj pozitiv si pentru ca nu . continuă pe Devorator Monden

Havana Brown a lansat un lyric video pentru single-ul Warrior!

Noul single al DJ-itei australiene care suna ca un imn de club beneficiaza acum si de un lyric video a carui premiera a avut loc pe noua octombrie. Warrior este cel de-al saselea single promotional extras de pe albumul de debut al Havanei Brown, intitulat Flashing Lights, care va fi lansat maine, 11 octombrie. Lyric .

HOT! Guess Who a lansat un nou videoclip la piesa Cucubau!

Guess Who a lansat astazi cu un nou videoclip Cucubau. Piesa reprezinta cel de-al doilea single extras de pe viitorul album al artistului, materialul urmand sa fie prezentat in primavara anului viitor. Instrumentalul a fost realizat de Mitza, Grasu XXL si Guess Who pe structura unui demo trimis de Qishta la Okapi Sound. De .

Katy Perry va interpreta live single-ul Unconditionally la MTV Europe Music Awards 2013!

Un prim nume care va urca pe scena editiei MTV EMA din acest an a fost confirmat. Katy Perry va incanta audienta cu noul sau single, intitulat Unconditionally. Piesa face parte de pe viitorul album al cantaretei, Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Sunt atat de entuziasmata sa ma intorc pe scena MTV .

Guvernul aproba un nou imprumut pentru plata beneficiarilor de fonduri europene

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de azi, un nou imprumut de la Trezoreria Statului in valoare de 820 milioane de lei pentru plata beneficiarilor de fonduri europene, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )